Outfit - Embroidered Black Dress

9:20:00 AM


Hiyaa girls! In my previous post I told you that I was looking for a new little black dress, because you can never have enough LBD in your closet. My eye was caught on some black dresses with embroidery on, it was not long before I sent such a dress from the shopping cart to my address. Today I show you my new LBD, with embroidery and all!

○●

Hiyaa girls! In mijn vorige post vertelde ik jullie dat ik op zoek was naar een nieuwe little black dress, want je kan nooit een LBD te veel hebben in je kleerkast. Mijn oog was onder meer gevallen op zwarte jurkjes met borduursel op, het duurde dan ook niet lang vooraleer ik dergelijk kleedje vanuit het winkelmandje naar mijn adres stuurde. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe LBD zien, met borduursels en al! 


This embroidered black dress I found at Shein, meanwhile, you already know that I regularly shop at this shop. The dress is actually a kind of long shirt with a fabric strap around your waist so you basically can determine about the look of the dress. I like to create an hourglass figure, so that's exactly what I got by tieing the belt tight around the waist. On the sides the dress is slightly shorter so that the dress looks a little bolder. Because the buttons go till the bottom of the dress, you also have a small front slit.

○●

Deze geborduurde zwarte jurk heb ik gevonden bij Shein, ondertussen weten jullie al dat ik regelmatig bij deze webshop wat shop. De jurk is eigenlijk een soort van lang hemd met een stoffen riempje rond je middel zodat je eigenlijk zelf zowat de look van de jurk kan bepalen. Ik creër graag een zandloperfiguur, dus dat is exact wat ik heb gekregen door de riem goed vast te knopen rond mijn middel. Aan de zijkanten is het jurkje iets korter waardoor het kleedje toch net iets gewaagder wordt. Doordat de knopen tot beneden gaan, heb je vooraan ook een kleine split.


The black dress is actually particularly special because of the flowers embroidered on the chest. On the left and right there are symmetrical roses and rose petals embroidered, which makes for a very nice detail on the dress. In terms of accessories, I kept it pretty simple. A pair of silver bracelets, rings and earrings, and of course my favorite: a choker necklace. What do you think of this look?

○●

De zwarte jurk wordt eigenlijk vooral speciaal door de geborduurde bloemen op de borst. Aan de linker- en rechterkant zijn er symmetrisch rozen en rozenblaadjes geborduurd, wat zorgt voor een ontzettend mooi detail op het kleedje. Qua accessoires heb ik het vrij eenvoudig gehouden. Een paar zilverkleurige armbanden, ringen en oorbellen en natuurlijk mijn favoriet: een choker ketting. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Dress - Shein / Shoes - Muijs / Hat - H&M / Choker - H&M / 
Bracelets - Twice as Nice / Ring - H&M / Bag - H&M Premium

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram