Wishlist - Spring Accessories & more

8:16:00 AM


Hiyaa girls! Spring is almost here and I'm really genuinely happy that it is finally almost here. Winter seemed to last just extra long. It is time that all those winter clothes and accessories are replaced by spring items. Although there is enough stuff in my closet, there is always room for more. Certainly accessories, so today I will show you some spring items from my wish list.

○●

Hiyaa girls! Lente is er bijna en ik ben echt oprecht blij dat het eindelijk zo ver is. De winter heeft precies extra lang geduurd. Het wordt hoog tijd dat al die winter kledij en accessoires worden vervangen door lente items. Hoewel ik nog voldoende in mijn kast heb hangen, is er natuurlijk altijd plaats voor meer. Zeker wat betreft accessoires, dus vandaag laat ik jullie een aantal lente items van mijn wish list zien. 


4. White donut shirt / 5. Ice cream shirt

Especially colorful handbags and shoes are on my list. This is because I mostly only own neutral accessories such as black and brown colours. Cheerful spring colors are not present ye, so I want to work on that. A nice, comfortable t-shirt is also always handy to have in my closet, especially one with bright colors. What do you think of my wish list?

○●

Vooral kleurrijke handtassen en schoenen staan op mijn lijstje. Dit komt omdat ik voornamelijk accessoires heb ik neutrale kleuren, zoals zwart en bruin. Vrolijke lentekleurtjes zitten er helaas nog niet in, daarom wil ik daar eens wat werk van maken. Een leuke, comfortabele t-shirt vind ik ook altijd handig om te hebben in mijn kast, zeker ééntje met vrolijke kleurtjes. Wat vind jij van mijn wish list?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram