Outfit - Black & Soft Leopard

6:58:00 AM


Hiyaa girls! I think we can finally say that spring is really coming into town. In recent weeks I have been trying to cheer the weather itself with colorful details in my outfits. Now, finally the sun and spring is actually here, so I don't need to cheer things up anymore and I'll go back to my default choice of colors: black and brown shades. And with brown colors I mean in this case a leopard print. Check it out!

○●

Hiyaa girls! Ik denk dat we eindelijk mogen zeggen dat de lente echt in het land komt. De voorbije weken heb ik het weer zelf proberen opvrolijken met kleurrijke details in mijn outfits. Nu de zon en de lente er ook daadwerkelijk is, hoef ik de boel dus niet meer op te vrolijken en ga ik terug naar mijn standaard kleurkeuze: zwarte en bruine tinten. En met bruine tinten bedoel ik in dit geval een luipaard print. Check it out! 
For this outfit, I went almost all black, except for my jacket and shoes there is almost no color in this look. The leopard cardigan I already showed you in my post about my sales purchases. So it was time that you were going to see it in an outfit. The jacket is made from a soft velvet, so you it almost really feels furry. Because of this it also has e beautiful soft glow in the sunlight. For the rest, I chose black items, a simple top and a bralette, combined with a high waist jeans to accentuate my figure.

○●

Voor deze outfit ben ik bijna all black gegaan, met uitzondering van mijn vestje en schoenen zit er nagenoeg geen kleur in deze look. Het luipaard vestje heb ik eerder al voorgesteld in mijn post over mijn solden aankopen. Het was dus hoog tijd dat jullie deze ook eens gingen zien in een outfit. Het vestje is gemaakt van een soort zacht fluweel, waardoor je net echt een vachtje aan lijkt te hebben. Hierdoor heeft het ook zo'n mooie zachte glans in het zonlicht. Voor de rest heb ik gekozen voor zwarte items, een simpel topje en een kanten bralette, gecombineerd met een high waist jeans om mijn figuur extra te benadrukken. 
In terms of accessories, I have done little more than usual. When I think of bralette, I think automatically of layered necklaces. I love the look of a lace low cut bralette with many small necklaces so I have tried to achieve this. The shoes are more something for the summer season, but a perfect match with my vest. What do you think of this look?

○●

Qua accessoires heb ik wel iets meer gedaan dan gewoonlijk. Wanneer ik denk aan bralette, denk ik ook automatisch aan laagjes kettingen. De look van een uitgesneden kanten bralette met vele kleine kettingen vind ik gewoon prachtig, dus dat heb ik ook geprobeerd te bekomen. De schoenen zijn heel zomers, maar een perfecte match met de kleur van mijn vestje. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Vest - Mango / High jeans - H&M / Top - H&M / Bralette - H&M / Shoes - Zara / 
Sunglasses - H&M / Choker - chokerketting.nl / Small necklaces - Primark / 
Long necklaces - H&M / Ring - H&M / Earrings - Clouds of Fashion / Watch - Casio

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram