Outfit - Fluffy Cold

8:04:00 AM


Hiyaa darlings! Just when we thought winter was over, we got again some cold weather including snowflakes. Wet snowflakes, but it was cold nonetheless! The ideal time to get my fluffy vest, scarf and beanie out again, because a really really wintry outfit you haven't seen yet on my blog. Today I show you a snow and winter-proof outfit.

○●

Hiyaa darlings! Net toen we dachten dat de winter ver voorbij was, kregen we weer een paar sneeuwvlokken over ons landje heen. Natte sneeuw weliswaar, maar het was koud nonetheless! Het ideale moment om mijn fluffy vest, sjaal en beanie nog eens boven te halen, want een echt écht winterse outfit hebben jullie van mij eigenlijk nog niet gezien. Vandaag heb ik dus een sneeuw- en winterproof outfit voor jullie klaar. 


To defy that awful wet snow, I opted for my warmest cardigans in my collection: this white fluffy vest. I got this cardigan for a few years now and when it gets really cold, it is also the first thing I get out of my closet. Of course with snow you will need more than just a warm jacket and since I still had to show you my new beanie and scarf, I chose that combination. And of course I chose to put on extra warm shoes.
○●

Om die natte sneeuw te trotseren, koos ik uiteraard voor één mijn warmste cardigans in mijn collectie: deze witte fluffy vest. Ik heb hem al even in mijn kleerkast hangen en wanneer het echt koud wordt, is het ook het eerste dat ik uit mijn kast haal. Uiteraard heb je bij sneeuw wel wat meer nodig dan enkel een warme vest en aangezien ik jullie mijn nieuwe beanie en sjaal nog eens moest laten zien in actie, koos ik voor die combinatie. En natuurlijk koos ik ook voor om extra warme schoenen aan te trekken. 

Although it is a winter outfit, you also see a lot of color in this look. Partly, of course, by the colorful scarf and my beanie. Actually, I'm more a hats person, but I liked this beanie so much that I just bought it and didn't care how it would look on me. And I think it still looks quite ok .. What do you think of this look?
○●

Hoewel het dus een winteroutfit is, zie je ook heel wat kleur in deze look. Mede natuurlijk door de kleurrijke sjaal en mijn beanie. Eigenlijk ben ik meer voor hoeden, dan voor beanies, maar deze vond ik zo leuk online dat ik er mij even niets van aantrok hou het op mijn hoofd zou staan. En ik denk dat het er nog best ok uit ziet.. Wat vind jij van deze look? 
Wearing:
Cardigan - Clouds of Fashion / Dungarees - H&M / Crop top - Stradivarius / Shoes - Replay / 
Beanie - Stradivarius / Scarf - Stradivarius / Ring - H&M / Watch - Casio

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram