Outfit - Colourful Details

8:05:00 AM


Hiyaa girls! Because the temperatures are higher again, I begin to look forward towards the spring more and more. I'm actually quite ready for spring, and gradually I am putting my winter clothes further away in my closet. Today I'll show you also a winter outfit in which I put a little spring vibes, with some bright colors. Check it out  with me

○●

Hiyaa girls! Doordat de temperaturen weer wat hoger liggen, begin ik meer en meer te verlangen naar de lente. Ik ben eigenlijk helemaal klaar voor de lente, en stilaan ben ik ook mijn winterkleren verder weg in mijn kleerkast aan het leggen. Vandaag laat ik jullie dan ook een winteroutfit zien waarbij ik een beetje lente in verwerk met een aantal vrolijke kleuren. Kijk je mee?

I got the spring vibes into this outfit by working with bright colors. And more specifically with this green blazer from Shein. The blazer has colorful details on the sleeves in the form of flashy pink pompoms and other colorful decorations. This blazer gives instant color to the whole outfit actually. As it is still winter, I chose to put on my white sweater with it. This I had bought during the sales by Stradivarius, but not shown you yet. So here you go.

○●

De lente heb ik in deze outfit gekregen door te werken met vrolijke kleurtjes. En meer bepaald met deze groene blazer van Shein. De blazer heeft kleurrijke details aan de mouwen in de vorm van flashy roze pompoms en andere kleurrijke versieringen. Deze blazer geeft instant kleur aan de gehele outfit eigenlijk. Aangezien het nog steeds winter is, heb ik ervoor gekozen om mijn witte trui met rijgsluiting erbij aan te doen. Deze had ik gekocht tijdens de solden bij Stradivarius, maar jullie nog niet getoond. Dus bij deze. 

The blazer also has padding on the shoulders, since the shoulders will look bigger like that, I wanted to emphasize that hourglass figure and I chose this high waisted jeans. I finished the look with classic black heels and simple jewels. What do you think of this look?

○●

De blazer heeft daarnaast ook padding op de schouders, aangezien de schouders dan wat breder lijken wou ik helemaal gaan voor dat zandloper figuur en koos ik voor deze high waisted jeans. De look heb ik afgewerkt met klassieke zwarte hakken en simpele juweeltjes. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - Shein / Sweater - Stradivarius / Jeans - H&M / Heels - H&M Premium / 
Ring - &OtherStories / Bracelet - H&M / Earrings - Clouds of Fashion

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram