Outfit - Winter Colors

7:52:00 AM


Hiyaa girls! The first snow of the winter season has finally fallen. We had to wait until January and was not a lot of snow, but it's something. Although I do not like the cold, I was happy to finally again see a snow carpet. So it didn't take me long to go outside to enjoy the first snow of the year, with customized outfit. Check it out with me! 

○●

Hiyaa girls! De eerste sneeuw van het winterseizoen is eindelijk gevallen. We hebben erop moeten wachten tot januari en was niet enorm veel, but it's something. Hoewel ik het niet zo heb op koude, was ik wel blij om eindelijk nog eens een sneeuwtapijtje te zien. Het duurde dus ook niet lang vooraleer ik buiten stond om te genieten van de eerste sneeuw van het jaar, mét aangepast outfit. Kijk je mee?

Obviously, for the first snow I got my warm snow boots out of the closet. Warm feet guaranteed. The color of my shoes comes also back in my sweater. To give the outfit some color, I opted for this colorful cardigan. There are various shades of brown in this cardigan, so it makes the perfect combination. Again, a nice hat and I'm ready for the snow. Ok, to be honest, if you are planning to hop around in the snow for a while, you should get a jacket ;)

○●

Uiteraard heb ik voor die eerste sneeuw mijn warme sneeuwlaarsjes bovengehaald. Warme voeten gegarandeerd. De kleur van mijn schoenen heb ik dan ook terug laten komen in mijn trui. Om de outfit wat kleur te geven heb ik geopteerd voor dit kleurrijke vestje. Dat er verschillende bruine tinten in verwerkt zitten, maakt het allemaal maar een beter combinatie. Nog een leuke hoed en ik ben klaar voor de sneeuw. Ok, to be honest, als je van plan bent om een tijdje rond te huppelen in de sneeuw, raad ik wel ook een jas aan ;)

I have finished this look with some accessories, a black choker with extra long cords and rose gold earrings, ring and watch. This outfit is actually ideal for these temperatures, because many layers provide one warm outfit. What do you think of this look?

○●

Deze look heb ik nog afgewerkt met een aantal accessoires, een zwarte choker met extra lange touwtjes aan en rose gouden oorbellen, ring en horloge. Deze outfit is eigenlijk wel ideaal voor deze temperaturen, want de vele laagjes zorgen voor één warme outfit. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Cardigan - Dresslink / Sweater - H&M / Pants - H&M / Boots - Scapa / Hat - H&M / 
Choker - H&M / Earrings - H&M / Ring - H&M / Watch - Oozoo 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram