Outfit - Leather & Lines

8:03:00 AM


Hiyaa darlings! This year's winter is mostly dark and cold, especially cold than with temperatures regularly below zero. Not really my thing and these temperatures are always a challenge for me to not wrap myself in a blanket and effectively put together a successful outfit for these temperatures. Fortunately, I like a challenge and today I will show you one of my winter outfits with which I can withstand these temperatures without looking like an wrapped up Eskimo.

○●

Hiyaa darlings! Dit jaar is de winter voornamelijk donker en koud geweest, vooral koud dan met regelmatig temperaturen onder de nul. Helemaal niet mijn ding eigenlijk en deze temperaturen zijn ook altijd een uitdaging voor mij om me niet elke dag in een deken te wikkelen en effectief een geslaagde outfit samen te stellen voor deze temperaturen. Gelukkig ga ik graag een uitdaging aan en vandaag toon ik jullie één van mijn winteroutfits waarmee ik deze temperaturen kan trotseren zonder eruit te zien als een ingeduffelde eskimo. 

For this winter look I opted for a warm and thick winter sweater, of course. This gray pullover is one of my warmest sweaters in my closet. It is also very oversized so I can actually wrap myself a bit into something warm. I have this sweater combined with my new leather skirt. I have shopped this oned online at H & M during the sales. Especially the lacing on the side I think is a nice accent. These temperatures of course need a panty and that is why I chose a special one from Hunkemöller.

○●

Voor deze winterlook heb ik als eerste natuurlijk gekozen voor een dikke warme wintertrui. Deze grijze trui is één van mijn warmste truien in mijn kast. Hij is ook nog eens oversized waardoor ik mij toch een beetje kan wikkelen in iets warm. Ik heb deze trui gecombineerd met mijn nieuwe lederen rok. Ik heb deze online geshopt bij H&M tijdens de solden. Vooral de rijgsluiting aan de zijkant vind ik een leuke accent. Deze temperaturen vragen natuurlijk wel om een panty en daarom heb ik gekozen voor een specialer exemplaar zoals deze van Hünkemoller. 
The colors of this look are black and gray. And these are also the colors from my accessories and jewelry. So I chose this black woolen hat with silver studs. A matte black chunky chain necklace and a chunky silver ring. And what more do you need to make a success out of this winter look? What do you think of this look?

○●

De kleuren van deze look zijn zwart en grijs. En dit heb ik ook doorgetrokken naar mijn accessoires en juwelen. Zo koos ik voor deze wollen zwarte hoed met zilveren studs. Een mat zwarte chunky schakelketting en ook nog een chunky zilveren ring. En meer heb ik niet nodig om deze winterlook te laten slagen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Sweater - H&M / Skirt - H&M / Panty - Hünkemoller / Cut out shoes - H&M / Hat - H&M / 
Necklace - H&M / Earrings - Clouds of Fashion / Ring - H&M / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram