New - H&M Silver Heels

8:09:00 AM


Hiyaa girls! You know my big addiction is... shoes. Not really original, of course, because I think about half of women are addicted to shoes. Anyway, recently there was online at H & M an action where you got 50% off starting from two pieces and let it just be that those two pieces were shoes in my case. Which means I actually scored a free pair. Today I show you my special asset: silver high heels.

○●

Hiyaa girls! Jullie weten dat mijn grote verslaving schoenen zijn. Niet echt origineel natuurlijk, want ik denk dat zowat de helft van de vrouwen verslaafd zijn aan schoenen. Anyway, onlangs was er online bij H&M een actie waarbij je 50% kreeg vanaf twee stuks en laat het nu net zijn dat die twee stuks bij mij schoenen waren. Wat betekent dat ik eigenlijk een gratis paar heb kunnen scoren. Vandaag laat ik jullie mijn speciale aanwinst zien: zilveren hoge hakken. 
Earlier I showed you all that I had purchased gold shoes, but when I saw this silver gems online, I could not resist. These shoes come from the Premium Quality collection so this means that they are made entirely out of leather, except for the sole of course. Both inside and outside its quality leather. The silver color is therefore a bit broken and it is not a smooth surface. I think this is the thing I  just like about these shoes.

○●

Eerder toonde ik jullie al dat ik gouden schoenen had aangekocht, maar toen ik deze zilveren parels online zag, kon ik ze gewoon niet weerstaan. Deze schoenen komen uit de Premium Quality collectie wat dus wilt zeggen dat ze volledig gemaakt zijn uit leder, met uitzondering van de zool natuurlijk. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn kwalitatief leder. Het zilver is daarom een beetje gebroken en is het geen glad oppervlakte. Hetgene ik juist leuk vind aan deze schoenen. 
The shoes have a heel of 10 cm, a stiletto heel that is. So I'm certainly not claiming that these shoes will be wonderfully comfortable, they are mostly just nice to look at. As I said there was a discount starting from two pieces. The second pair of shoes that I bought where basically the same model, but in black. A classic that you've to have in your closet and I therefore have this musthave twice in my closet. What do you think of my new shoes?

○●

De schoenen hebben een hak van 10 cm, een naaldhak that is. Dus ik ga hier zeker niet beweren dat ze heerlijk comfortabel lopen, ze zijn voornamelijk mooi. Zoals ik al zei was deze korting dus vanaf 2 stuks. Het tweede paar schoenen dat ik kocht waar eigenlijk hetzelfde model, maar dan in het zwart. Een klassieker die je sowieso in je kast moet hebben en die heb ik bij deze dus twee keer in mijn kast. Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram