New - Fashion Sales Part I

7:37:00 AM


Hiyaa girls! The sales in Belgium just started, but I have already scored some nice items. Actually I'm not really a sales items hunter, I go out to check the sales in the begin period and in the final period, but the weeks in between I don't really check them out. I really just try to score the best pieces in the beginning and super sales at the end. Most of my sale shopping I'll do online - this is part 2, but today I show the things I bought in stores, so Part 1.

○●

Hiyaa girls! De solden zijn hier in België nog maar net begonnen, maar ik heb toch al een aantal keer mijn slag kunnen slaan. Eigenlijk ben ik niet echt een solden jager, ik bekijk de solden meestal in de beginperiode en in de eindperiode, maar de weken ertussen hou ik er mij meestal niet mee bezig. Ik probeer eigenlijk gewoon de beste stuk in begin te scoren en de super solden op het einde. Het meeste van mijn sale shopping doe ik wel online - dit wordt deel 2-, maar vandaag toon ik de dingen die ik in de winkels heb gekocht, deel 1 dus. My first purchase was at Hunkemöller. Last year I bought a fantastic good sportbh Level 3 - 'cause I go hard - I soon regretted that I only bought one, however, last week I found the same sportbh with other print I discounted at the store. So I did not hesitate and took it home. The fact that the zipper is on the front makes it so comfy, no painful back during floor exercises! It also supports extremely well, no bouncy boobs!

○●

Mijn eerste aankoop was in Hünkemoller. Ik had daar vorig jaar een fantastisch goede sportbh level 3 - 'cause I go hard - gekocht. Ik had al snel spijt dat ik er maar ééntje had gekocht, maar dezelfde sportbh met andere print vond ik afgeprijsd in de winkel. Lang twijfelde ik niet en nam deze naar huis. Het feit dat de rits vanvoor zit maakt deze sportbh zo aangenaam, geen pijnlijke rug bij grondoefeningen! Hij ondersteunt ook enorm goed, no bouncy boobs! Since I was in a lingerie mood, I also stopped by Woman's Secret. I bought this bra top with lace sleeves. It is basically a crop top with built-in bra. So with this top you don't need a bra anymore because this is actually already a bra. I think it's a great fun item to wear like this, but also ideal for under a top with short sleeves in which you want a lace detail.

○●

Aangezien ik in een lingerie mood was, ging ik ook even langs Woman's Secret. Daar kocht ik onder andere deze BH top met kanten mouwen. Het is eigenlijk een crop top met ingebouwde bh. Dus met deze top hoef je geen BH meer aan want deze zit er eigenlijk al in. Ik vind het een ontzettend leuk item om zo te dragen, maar ook ideaal voor onder een topje met korte mouwen waarbij je een kanten detail wilt. I also went to Mango. Normally I always shop online at Mango, but since it's close to my door in Antwerp I went by the shop. There I found some things I had already spotted online - being prepared pays off - but also other items like these pants. This eggshell white pants is made of an ultra stretchy fabric making it super comfy to wear. Because of the material, I also had to go a size smaller - hello, XS. I actually wanted to take a few of these pants home because it was comfortable, but the colors that were available, I already had in my closet.

○●

Ook ging ik eens langs bij Mango. Normaal shop ik altijd online bij Mango, maar aangezien het nu vlakbij mijn deur is in Antwerpen ging ik eens langs in de winkel. Daar vond ik een aantal dingen die ik online ook al had gespot - being prepared pays off - maar ook andere items, zoals deze broek. Deze eierschaal witte broek is gemaakt van een ultra stretchy stof waardoor deze super comfy zit. Door het gebruikte materiaal ben ik ook een maatje kleiner moeten gaan - hello, XS. Ik wou eigenlijk heel wat meer van deze broeken meenemen omdat ze comfortabel zat, maar de kleuren die beschikbaar waren, had ik al in mijn kast.  Something I had already spotted online at Mango was this leopard cardigan. The vest is made of a soft material, and it actually feels like fur, faux of course. So this feels super soft and the print gives it a certain edge, so I took it home. The cut of this jacket is also very tough, it's more of a biker jacket cut.

○●

Iets wat ik al had gespot online bij Mango, was dit luipaard vestje. De vest is gemaakt van een zachte stof en het heeft iets weg van een vachtje, faux natuurlijk. Het voelt dus super zacht aan en de print vond ik toch een zekere edge hebben, dus nam ik hem mee naar huis. De snit van dit vestje is ook heel stoer, het heeft namelijk een bikerjack snit. Finally, I also bought this black leather handbag in Mango. I had also seen this bag online, since it is 100% made from leather, this was on my wish list. The handbag isn't made of smooth leather and it has silver chains on the sides and this also forms the shoulder strap of the bag. This bag has two compartments and can get closed with a zipper. As my usual black handbag was almost ready for the trash, this handbag is certainly welcome.

○●

Als laatste kocht ik ook nog deze zwarte lederen handtas in Mango. Ik had deze tas ook al online gezien en aangezien deze 100% gemaakt is uit lederen, stond deze op mijn lijstje. De handtas is niet gemaakt van glad leder en heeft zilveren schakels aan de zijkanten en deze vormt dan ook de schouderband van deze tas. Deze tas heeft ook twee compartimenten en is voorzien van een rits. Aangezien mijn gebruikelijke zwarte handtas het aan het begeven was, is deze handtas dus zeker welkom.


So this was my first purchase from the sales, and besides the online orders this will also be the last. I'm definitely happy with my new stuff, what do you think?

○●

Zo dit waren mijn eerste aankopen van de solden, en buiten de online bestellingen zullen het ook de laatste zijn. Ik ben zeker tevreden met mijn nieuwe spulletjes, wat vind jij ervan?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram