Wishlist - New Years Eve Dresses

7:53:00 AM


Hiyaa girls! In my earlier outfit post I told you that I won't do a typical Christmas dress this year. I'm doing it my way. But that doesn't mean I'm not going all out with New Year's Eve. With New Year's Eve you can always go a bit extra and that's exactly what I'm planning to do this year. Though I'm not really sure what kind of dress I'm going wear. Will I go for sequins, velvet or lace? In each category I have already found something beautiful. Check it out!

○●

Hiyaa girls! In mijn eerder outfit post vertelde ik jullie dat ik dit jaar met Kerstmis niet ga voor een typisch Kerstjurkje. I'm doing it my way. Maar dat wilt niet zeggen dat ik met Nieuwjaar niet "all out" ga. Met oudejaar mag je altijd wel een beetje extra doen en dat is exact hetgeen ik van plan ben dit jaar. Al ben ik nog niet goed uit met welke soort jurkje ik dit ga doen. Ga ik voor pailletten, velvet of kant? In elke categorie heb ik alvast wat moois gevonden. Check it out! 

4. Lace Overlay Cami Dress / 5. Lace Slit Dress

Sequins, velvet and lace are the three major trends in fashion at the moment, so I'm going for one of these trends. Unfortunately, I find it all lovely and beautiful, so please help me. Which dress or trend do you prefer? Besides, these dresses are also perfect for Christmas. If you're still looking for a suitable Christmas dress.

○●

Pailletten, fluweel en kant zijn de drie grote trends in de fashion op het moment, dus ik ga sowieso voor één van deze trends. Helaas vind ik alles wel prachtig en mooi, so please help me. Naar welk kleedje of trend gaat jouw voorkeur? Trouwens, deze jurkjes zijn ook perfect voor Kerstmis. Indien jij nog wel op zoek bent naar een geschikte kerstjurk. 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram