New - Noë Shoes from the Basement Sale

8:08:00 AM


Hiyaa girls! Whoever follows me on Instagram or Facebook, knows that I went to the Noë Basement Sale a few weeks ago. During this sale Noë sells a large part of their collection for very low prizes. We're talking about samples, stock, as well as shoes from the new collection at small prices. Of course I did not go home empty handed. Because I bought two pair: gold heels and wine red ankle boots.

○●

Hiyaa girls! Wie mij op Instagram of Facebook volgt, weet dat ik een aantal weken geleden even ben langs gegaan op de Basement Sale van Noë. Tijdens deze sale verkoopt Noë een groot deel van hun collectie aan spotprijsjes. Het gaat hier over samples, stock, maar ook schoenen van de nieuwe collectie aan kleine prijsjes. Uiteraard ben ik niet zonder lege handen naar huis gegaan. Ik kocht namelijk twee paar: gouden hakken en wijnrode enkellaarsjes. Golden heels ... Who can really resist that? So I certainly do not. I therefore immediately spotted these gems in the store. You could buy them both in sample as from the new collection. I went for the sample version because they were cheaper, but also more unique. Because of that sample, there was only one pair. That uniqueness is not really clear though, because you actually saw hardly any difference between the two since only the heel was a bit higher in the sample version. No problem for me, because the higher the better. These shoes are made entirely in a gold color, inside and out and is also 100% leather.
○●

Gouden hakken... Wie kan het eigenlijk weerstaan? Ik dus alvast niet. Deze parels had ik dan ook direct gespot in de winkel. Je kan ze zowel kopen als sample, als uit de nieuwe collectie. Ik ging voor de sample versie, omdat ze daardoor goedkoper waren, maar ook misschien wel iets unieker. Want van die sample was er nog maar één paar. Dat unieke zit een beetje tussen de oren, want je zag eigenlijk amper verschil tussen de twee aangezien enkel de hak een beetje hoger was bij de sample versie. No problem for me, want hoe hoger hoe liever. Deze schoenen zijn helemaal van goud, van binnen en buiten en ook 100% van leder. As for the second pair I bought this wine red ankle boots. I was for a while looking for boots with lacing for this autumn. I had first seen these ankle boots in a light brown color, they were quite nice, but since I already have that color in my shoe collection I started looking for a different color. When I saw this wine red shoes, I didn't have to think long. The shoes are also entirely made out of leather. The heel has a matte black color and gives a nice contrast with the color of the entire shoe. What do you think of my new shoes?
○●

Als tweede paar kocht ik deze wijnrode enkellaarsjes. Ik was al een tijdje op zoek naar leuke laarsjes met vetersluiting voor de herfst. Deze enkellaarsjes had ik eerst gezien in een lichtbruine kleur, ze waren best mooi, maar aangezien ik die kleur al heb in mijn schoenencollectie ging ik op zoek naar een ander kleurtje. Toen ik deze wijnrode schoenen zag, moest ik dus ook niet lang nadenken. De schoenen zijn ook hier volledig van leder. De hak heeft een mat zwarte kleur en geeft een mooi contrast met de kleur van de volledige schoen. Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram