Shoplog - Uniqlo

8:07:00 AM


Hiyaa girls! Lately I'm almost solely shopping online, but now I live in Antwerp, and so I'm at the source of the fashion and I'm getting more and more outside to explore the stores. Recently I went to the shop Uniqlo, which is now in Antwerp for already one year and I was always wondering what I would find there. Today I tell you about my purchases there.

○●

Hiyaa girls! De laatste tijd ben ik bijna enkel online aan het shoppen, maar nu ik in Antwerpen woon, zit ik natuurlijk bij de bron van de fashion en ga ik toch al iets meer naar buiten om de winkels binnen te gaan. Onlangs ging ik langs bij Uniqlo, deze is nu al zo'n jaar in Antwerpen en ik was altijd al benieuwd wat ik daar allemaal zou vinden. Vandaag vertel ik jullie over mijn aankopen van daar. The first thing I spotted at Uniqlo, are their seamless bras. These bras are completely free of any seams and hard parts. The bracket is in fact not of iron, but just double fabric, making it flexible. In other words, the most comfortable bra you will ever own. The only downside to these bras is that the sizes are limited, namely S, M, L and XL. So no specific measurements and cup sizes. Nevertheless, I still found a size that fitted me perfectly and I love the fit.

○●

Het eerste dat ik bij Uniqlo heb gespot, zijn hun seamless BH's. Deze BH's zijn volledig vrij van enige naden en harde onderdelen. De beugel is namelijk ook niet van ijzer, maar gewoon dubbele stof, waardoor het ook buigzaam is. Met andere woorden, de meest comfortabele BH die je ooit zal bezitten. Het enige nadeel aan deze BH's is dat de maten beperkt zijn, namelijk S, M, L en XL. Geen omtrekmaten en cupmaten dus. Desondanks heb ik toch een maat gevonden die mij perfect paste and I love the fit. 
Secondly, I bought a beautiful gray sweater made of kasmier. Super soft and warm. The sweater has a V-neck and a slightly shorter length in the front making it still looking just a little more special than a simple gray sweater. With this sweater I've got a good base piece in my wardrobe.

○●

Als tweede kocht ik een mooie grijze trui, gemaakt van kasmier. Super soft en lekker warm. De trui heeft een V-hals en een iets kortere lengte aan de voorkant waardoor het toch net iets specialer oogt dan een simpele grijze trui. Met deze trui heb ik weer een goed basis stuk bij in mijn kleerkast.  Last but not least, I bought this scarf which also can serve as a poncho. One item to wear in two different ways. I opted for the version with brown, mustard yellow and burgundy. Colors that perfectly match the content of my autumn wardrobe. Since I was looking for something like this since last year, this is ideal.

○●

Last but not least, heb ik deze sjaal gekocht die eveneens kan diene als poncho. Eén item te dragen op twee verschillende manieren. Ik heb gekozen voor de variant met bruin, mosterdgeel en wijnrood. Kleuren die perfect aansluiten bij de inhoud van mijn herfst kleerkast. Aangezien ik al van vorig jaar op zoek was naar een soort poncho, is deze dus ideaal. 


So, this was my mini Shoplog about my trip to Uniqlo. What do you think of my purchases? Is there something fun here that you would also like?

○●

Zo, dit was mijn mini shoplog van mijn trip naar Uniqlo. Wat vind jij van mijn aankopen? Zit er iets leuks tussen dat jij ook wel graag zou willen? 


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram