Personal - My Birthday Presents

7:45:00 AM


Hiyaa girls! On November 15, I became 25 years old, of course I have already celebrated this with my family and friends during the past weekend. When you think birthday, you also think presents of course. Unlike the previous years, I hadn't had a wish list. Due to my recent relocation there were still a few things that I could use for my new place and my family remembered that well. Are you going to check out my presents with me?
○●

Hiyaa girls! Op 15 november ben ik 25 jaar geworden, uiteraard heb ik dit al goed gevierd met mijn familie en vrienden tijdens het afgelopen weekend. Bij een verjaardag horen er natuurlijk ook cadeau'tjes. In tegenstelling tot de vorige jaren, had ik dit jaar niet echt een wishlist. Door mijn recente verhuis waren er wel nog een paar dingen die ik nog kon gebruiken voor mijn nieuwe stekje en dat heeft mijn familie goed onthouden. Kijk je mee naar mijn cadeau's?
First I got this beautiful clock from my parents. I didn't have a large clock in my living room yet and I think it is always useful to be able to read the hour somewhere in my living room. My furniture consist primarily out of wood and black steel, so a warm industrial look. This clock therefore fits perfectly into my interior. The edge of the clock and the chain is made of steel, and provides the industrial look. The background of the clock itself is an image of wood, which again fits perfectly with my furniture. I could not have choose the clock better myself.

○●

Allereerst kreeg ik deze prachtig klok van mijn ouders. Een grote klok voor in mijn woonkamer had ik nog niet en ik vind het toch altijd handig om direct het uur te kunnen lezen ergens in mijn woonkamer. Mijn meubelen bestaan voornamelijk uit hout en zwart staal, dus een industriële warme look. Deze klok past daarom ook perfect in mijn interieur. De rand van de klok en de ketting is gemaakt van staal, en zorgt voor die industriële look. De achtergrond van de klok zelf is een afbeelding van hout, wat ook weer perfect bij mijn meubels past. Ik had deze klok zelf niet beter kunnen kiezen.
From my parents I also got this blanket and pillow with cute fur print. In the evening I always roll myself in and under a blanket in my couch, so something like this I always find great to get as a present. This blanket and pillow are suuuuper soft and I really mean super soft. I've never felt such a soft blanket and pillow. It is also very warm. The print is also very beautiful and fits perfectly with the rest of my furniture and especially my seat and other pillows. So this fall and next winter I will definitely not suffer from the cold.

○●

Van mijn ouders kreeg ik ook nog dit deken en kussen met leuke pels print. 's Avonds dit ik altijd onder een dekentje in mijn zetel, dus zoiets vind ik altijd geweldig om te krijgen. Dit deken en kussen zijn dan nog eens suuuuper zacht en daarmee bedoel ik dan ook super zacht. Ik heb nog nooit zo'n zacht deken en kussen gevoeld. Daarbij is het ook nog eens lekker warm. De print is ook heel erg mooi en past weer perfect bij de rest van mijn meubelen en vooral mijn zetel en andere kussentjes. Dus deze herfst en komende winter zal ik zeker geen kou lijden. 
From my grandparents I got handy stuff for the kitchen. Whoever follows me on Instagram, probably knows that I'm a fan of cooking a la Pascale Naessens. So you can always please me with one of her cookbooks. In this book 'Pure Food 1' there are a lot of delicious dishes, from appetizer to dessert. The chocolate moelleux without flour is already a hit with this book. In addition, I also got a blender, something that I missed in my kitchen. Now I can again start making plenty of soups, perfect for fall and winter.

○●

Van mijn grootouders kreeg ik handige spulletjes voor in de keuken. Wie mij volgt op Instagram, weet allicht dat ik een fan ben van het koken à la Pascale Naessens. Dus je kan mij dus altijd blij maken met één van haar kookboeken. In dit boek 'Puur Eten 1' staan er heel wat lekkere gerechtjes, van voorgerecht tot nagerecht. De chocolade moelleux zonder meel is alvast goed gelukt met dit boek. Daarbij kreeg ik ook nog een staafmixer, iets dat ik wel miste in mijn keuken. Nu kan ik ook weer volop soepjes beginnen maken, ideaal voor de herfst en winter. 
My brother I received this Medisana aroma injector. Simply put, this is a device that allows you to distribute different odors in your home. All you need is water and essential oil. My favorite scent is vanilla, but also lavender and jasmine I think are delicious odors. When you turn the injector on, a mist comes out, which carries the scent you have chosen. This Medisana aroma injector is white, but also has several colors that change. This device is not only good for the distribution of scents, but it is also a convenient humidifier.

○●

Van mijn broer kreeg ik nog deze Medisana aromaverstuiver. Simpel gezegd is dit een apparaat waarmee je verschillende geurtjes kan verspreiden in je huis. Het enige wat je nodig hebt is water en etherische olie. Mijn favoriete geurtje is vanille, maar ook lavendel en Jasmijn vind ik heerlijke geurtjes. Wanneer je deze verstuiver aanzet komt er nevel uit die de geur meedraagt die je hebt gekozen. Deze Medisana aromaverstuiver is wit, maar heeft ook een aantal kleurtjes die wisselen of die je zelf kan kiezen. Dit apparaat is niet enkel goed voor het verspreiden van aroma's, maar het is eveneens een handige luchtbevochtiger.  


So, these were my gifts. I am very happy with every gift I've been given. They are fun, but is also functional and useful. You can't wish anything more, right? What do you think of my gifts?

○●

Zo, dit waren mijn cadeau's. Ik ben heel erg blij met elke cadeau dat ik heb gekregen. Ze zijn niet enkel leuk, maar ook nog eens functioneel en nuttig. Beter kan je je niet wensen toch? Wat vind jij van mijn geschenken? 

Stay up to date by following Polished Cats on
   You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram