Outfit - Black & Grey

9:10:00 AM


Hiyaa girls! Autumn is turning into a winter faster than expected. In my opinion, temperatures are already too low, so I enjoy those rare autumn sunbeams extra hard when they are present. Yet I must admit that sometimes the sun can not warm me sometimes so then I grab my warm sweaters. As my new cashmere sweater from Uniqlo which I show in this outfit.

○●

Hiyaa girls! De herfst gaat sneller over in de winter dan verwacht. Naar mijn mening zijn de temperaturen al weer veel te laag, daarom geniet ik extra hard van die herfst zonnestralen als ze er zijn. Toch moet ik toegeven, dat soms de zon mij met momenten niet kan warmen en daarom grijp ik naar mijn warme truien. Zoals mijn nieuwe kasjmier trui van Uniqlo die ik deze outfit toon. 

I showed you this cashmere sweater earlier in a Shoplog. In itself, this sweater is not very special, it's more of a basic piece that you definitely should have in your closet. A basic piece doesn't mean that you're going to have an entire boring outfit, it is of course important to choose the other items of your look well. I chose a casual look with some black and gray tones. For pants, I went for a leather specimen that goes perfectly with my jacket with leather accents on the sleeves and collar.

○●

Deze kasjmier trui toonde ik eerder al aan jullie in een shoplog. Op zich is deze trui niet enorm speciaal, het is meer een basis stuk dat je zeker in je kast hebt moeten liggen. Een basis stuk moet niet betekenen dat je gehele outfit saai gaat zijn, hierbij is het natuurlijk belangrijk de andere items van je look goed te kiezen. Ik koos voor een casual look met enkel zwarte en grijze tinten. Voor de broek ben ik gegaan voor een lederen exemplaar die een aansluiting is op mijn jas met lederen accenten aan de mouwen en kraag. 

In this outfit I made sure my accessories are the eye catchers. It's fall, so we can again pick up our hats and caps. This outfit is just perfect for a hat. This hat is a sturdy specimen with studs around the top of the hat. What do you think of this look?

○●

In deze outfit heb ik door mijn accessoires gezorgd voor een eyecatcher. Het is herfst en daarom mogen we ook onze hoeden en mutsen weer boven halen. Deze outfit vroeg gewoon om een hoed. Deze hoed is een stoer exemplaar met studs rond de bovenkant van de hoed. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Sweater - Uniqlo / Pants - Mango / Heels - H&M Premium / 
Necklace - Pull&Bear / Hat - H&M Premium / Ring - Primark / Coat - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram