Outfit - Over the Knee Tartan

7:45:00 AM


Hiyaa girls! With some delay, I can finally show you the first outfit of October. Due to my move this month, I didn't have had the time yet to shoot some new outfits. Antwerp, my new home, inspires me tremendously and I certainly will catch up with my outfits a bit, so you can definitely expect a lot of new outfits. We begin with a trend from last year, which is back this year: the over-the-knee boots. Enjoy!

○●

Hiyaa girls! Met enige vertraging kan ik jullie eindelijk de eerste outfit van oktober tonen. Door mijn verhuis deze maand had ik namelijk nog geen tijd gehad om nieuwe outfits te shooten. Antwerpen, my new home, inspireert me wel enorm en hierdoor heb ik die achterstand al een klein beetje kunnen wegwerken, dus jullie kunnen je zeker verwachten aan heel wat nieuwe outfits. We beginnen met een trend van vorig jaar die dit jaar terug is: de over the knee-boots. Enjoy!

Last year I was all along with the over the knee boots trend. Back then I bought my brown boots, but last month I saw this black pearls, and I couldn't resist them so I bought them. These boots also have a heel. The season now is perfect to wear this trend more, it's not very cold so you can still wear them short skirts - with or without tights - on the street. For this look, I have also chosen to let my tartan skort shine again. Tartan never gets old.

○●

Vorig jaar al was ik helemaal mee met de over the knee boots. Toen heb ik mij ook bruine laarzen gekocht, maar vorige maand zag ik deze zwarte parels en kon ik het gewoon niet laten ze te kopen. Te meer dat deze laarzen ook een hak heb. Ook het seizoen nu is ideaal om deze trend wat meer te dragen, het is nog niet enorm koud dus kan je nog best kort gerokt - met of zonder panty - op straat komen. Voor deze look heb ik ook gekozen om mijn tartan skort nog eens te laten schitteren. Tartan never gets old. 
In terms of jewelry, I made this look very simpel. A choker necklace, triangle earrings, a bracelet and of course a shiny ring. This look can be worn perfectly with a warmer long coat, but also just like this, the outfit is spot on. The colors I have also deliberately kept reasonably sober, so black, gray, dark ... What do you think of this look?

○●

Qua juwelen heb ik het ook weer heel simpel gehouden. Een choker ketting, triangle oorbellen, een armband en natuurlijk een shiny ring. Deze look kan ook perfect gedragen worden met een warmere lange jas, maar ook gewoon zo is deze outfit spot on. De kleuren heb ik bewust ook redelijk sober gehouden, dus zwart, grijs, donkerblauw... Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Coat - H&M / Sweater - H&M / Skort - Primark / Over Knee Boots - H&M / 
Choker - Chokerketting.nl / Watch - Festina / Bracelet - H&M / Ring - Jeweler / Bag - H&M Premium Quality

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram