Outfit - Fall Camouflage

8:02:00 AM


Hiyaa girls! I'm a fan of autumn, that is probably obvious. Not only because of the fashion and the whole atmosphere around this season, but also because of the beautiful colors that autumn brings. Colors I like to incorporate in my outfits too and I have also done this in this look. Check it out here.

○●

Hiyaa girls! Ik ben een fan van de herfst, zoveel is allicht wel duidelijk. Niet alleen door de fashion en de heel sfeer rond dit seizoen, maar ook door de prachtige kleuren die de herfst met zich meebrengt. Kleuren die ik ook graag in mijn outfits breng en dat heb ik dan ook gedaan in deze look. Kijk maar even mee.


With this sleeveless camouflage vest it is obviously not very difficult to get the fall colors in my outfit. I actually bought him already quite a while ago, namely during my trip through Italy in May. As autumn is ideal for this item, so I waited till now to show you this. The vest is sleeveless so that is why I combined it with a black t-shirt with long sleeves. Therefore it is still warm enough for the current temperatures.

○●

Met deze camouflage vest zonder mouwen is het natuurlijk niet erg moeilijk om de herfstkleuren in mijn outfit te krijgen. Ik heb hem eigenlijk al een heel tijdje geleden gekocht, namelijk tijdens mijn reis door Italië in mei. Aangezien de herfst ideaal is voor dit item, laat ik hem dus pas nu alleen zien in een outfit. De vest is mouwloos dus daarom heb ik het gecombineerd met een zwarte t-shirt met lange mouwen. Hierdoor is het nog voldoende warm voor de huidige temperaturen.


In terms of jewelry, I have not really done much, because I want to let all the attention go to the vest and my ripped jeans and of course my ankle boots with fringe also deserve some credit. What do you think of this autumn look?

○●

Qua juwelen heb ik eigenlijk niet enorm veel gedaan, want ik wil alle aandacht laten gaan naar de vest en mijn ripped jeans en natuurlijk verdienen mijn enkellaarsjes met fringe ook wel wat credit. Wat vind jij van deze herfst look?

Wearing:
Vest - Tally Weijl / Shirt - Primark / Jeans - H&M / Shoes - H&M premium quality / Earrings - Clouds of Fashion / Necklace - Pull&Bear / Ring - Jeweler 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram