Outfit - September Recap

8:34:00 AM


Hiyaa girls! Time passed quickly this month. It seems that September has only just begun, but now it has already come to an end. September went so fast for me, probably because it was a very busy month for me, I've moved to Antwerp (actually, this weekend officially) so my weekends were filled. Luckily I also had time for my outfits. And here you can see a recap. Enjoy!

○●

Hiyaa girls! Wat is de tijd deze maand weer snel gegaan. Het lijkt alsof september nog maar net is begonnen, maar ondertussen loopt het al weer op zijn einde. Dat het zo snel is gegaan voor mij ligt waarschijnlijk ook aan het feit dat het een hele drukke maand voor mij was, ik ben namelijk verhuisd naar Antwerpen (wel ja, dit weekend officieel) dus mijn weekend waren wel gevuld. Gelukkig had ik ook nog tijd voor mijn outfits. En een recap zien jullie hier. Enjoy!

OUTFIT 3 - Black & Nude
OUTFIT 5 - Office Midi Skirt


This month I also just made five outfits. I hope now that everything is over, I can finally spend some more time in my outfits posts. Inspiration enough, but unfortunately mostly lack of time. But what's your favorite of this month?

○●

Deze maand ben ik ook maar weer nipt aan 5 outfits gekomen. Ik hoop nu dat alles achter de rug is, ik eindelijk wat meer tijd kan besteden aan mijn outfits. Inspiratie genoeg, maar helaas vooral tijd tekort. Maar wat is jouw favoriet van deze maand?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram