New in - H&M Office Clothing

8:11:00 AM


Hiyaa girls! I mentioned earlier that I'm about to get a new job. A new job means a fresh start. Coincidentally H&M though just the same in early September by giving 20% off their clothes and accessories that are ideal for office wear. I didn't had to think long and I bought a few new items. Wondering what? Read on!

○●

Hiyaa girls! Ik vertelde al eerder dat er voor mij een nieuwe job staat aan te komen. Een nieuwe job betekent ook een frisse start. Toevallig dacht H&M net hetzelfde begin september door 20% korting te geven op hun kledij en accessoires die ideaal zijn voor op kantoor te dragen. Lang moest ik dus niet nadenken en kocht ik een paar nieuwe items. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!
First I bought two shirts. I already have a nice collection of shirts, but these are fairly loose and made out of an airy fabric. Ideal for spring and summer, but not so for fall or winter. These vests are made out of a slightly thicker fabric so it's wearable throughout the year. I chose a classic, a blue shirt with white vertical stripes. It's also a slightly longer shirt, so you can wear it perfectly with leggings or a lighter trousers. Secondly, I bought this white shirt with black lines converging into squares. This shirt has a normal length and is so easy to combine.

○●

Als eerste kocht ik een tweetal hemdjes. Ik heb wel al een mooie collectie van hemdjes, maar deze zijn redelijk los en luchtig van stof. Ideaal voor de lente en zomer, maar niet zo voor de herfst of winter. Deze hemdjes zijn iets dikker van stof en daardoor heel het jaar door te dragen. Ik heb gekozen voor een klassieker, een blauw hemd met witte verticale strepen. Het is ook een iets langer hemd, waardoor je het perfect met een legging of een lichtere broek kan dragen. Als tweede hemd kocht ik dit witte hemd met zwarte lijnen die samenkomen in vierkanten. Dit hemd heeft een normale lengte en is dus makkelijk te combineren.
Of course, I also bought a pair of beautiful shoes. The people who know me, know that I don't buy online at H&M without checking out the premium quality shoes. These babies were also on the website with a discount of 20%. Since I was already looking for comfortable, nude heels for a while, I put them directly into my shopping cart. These heels are fully made out of leather and have a beautiful nude, salmon pink color. The thick heel makes it comfy too walk on and it only gets better by the soft sole inside the shoe. Yes I'm happy.

○●

Uiteraard kocht ik ook een paar prachtige schoenen. Wie mij kent, weet ondertussen al dat ik niet online bestel bij H&M zonder de premium quality schoenen te bekijken. Deze schatjes stonden ook op de website met een korting van 20%. Aangezien ik al een lange tijd op zoek was naar comfortabele, nude hakken, heb ik ze direct in mijn winkelmandje geplaatst. Deze hakken zijn volledig van leder en hebben een prachtige nude, zalmrozige kleur. Door de dikke hak lopen ze ook nog eens super comfortabel en dit wordt alleen maar beter door de zachte zool binnenin deze schoen. Yes I'm happy.
So, these were my purchases. Actually it's more of a mini Shoplog, but I am pleased with every item I bought with an extra discount. What do you think of the new stuff I bought for the office life?

○●

Zo, dit waren mijn aankopen. Het is echt een mini shoplog, maar ik ben wel tevreden met elk item dat ik heb gekocht met extra korting. Wat vind jij van de nieuwe spulletjes die ik heb gekocht voor het kantoor leven?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram