Event - SKM Try Out-Fit Night

8:08:00 AM


Hiyaa girls! Last Tuesday I was invited along with several other bloggers for a fun shopping evening and Try Out-fit session at SKM. Try Out-Fit is a new concept of SKM, with this you'll get a new perfect outfit without actually doing something for it or without needing much inspiration. In this post I will tell you all about this Try Out-Fit and I also show you how my evening went.

○●

Hiyaa girls! Afgelopen dinsdag werd ik samen met een aantal andere bloggers uitgenodigd voor een leuke shopping avond en een Try Out-fit sessie bij SKM. Try Out-Fit is een nieuw concept van SKM die ervoor zorgt dat je een nieuwe perfecte outfit vindt zonder dat je daar eigenlijk veel voor moet doen of veel inspiratie voor moet hebben. In deze post vertel ik jullie alles over deze Try Out-Fit en laat ik ook zien hoe mijn avond daar was. Nikki from Ginger Diaries & me with our chosen looks

Try Out-Fit is a brand new, free service provided by SKM. With this service, you are only a few clicks away from your ideal outfit without too much trouble. With Try Out-Fit you select online your style, your brands and your measurements. Based on your selection a personal shopping assistant from SKM chooses two outfits per style for you. Then you can pick a date to check out and try your personally assembled outfits in the store and that's it. We, bloggers, could try this service Tuesday night. 
○●

Try Out-Fit is een gloednieuwe, gratis service van SKM. Met deze service ben je maar een paar klikken verwijderd van je ideale outfit zonder er te veel moeite te moeten doen. Met Try Out-Fit selecteer je online je stijl, je merken en je maten. Op basis van je selectie kiest een persoonlijke shop assistent van SKM twee outfits per stijl voor jou. Daarna kies je een datum waarom je je persoonlijk samengestelde outfits wilt komen proberen in de winkel en that's it. Wij, bloggers, mochten dus dinsdagavond deze nieuwe service eens proberen. 

No sooner said than done. Before Tuesday night, I chose one style - I'm pretty sure of what style I like so... - I gave my measurements, I chose my favorites brands and I waited anxiously for what my personal shopping assistant would choose for me. Above you also see the two looks that she had prepared for me. The first look was a black dress with flared skirt, a faux fur jacket and ankle boots. The second look was a long shirt dress with a beautiful black blazer with leather look. Both looks originally had the same shoes, but I asked for the second look for a pair of killer heels. Both looks I liked a lot , though I had a slight preference.

○●

Zo gezegd zo gedaan. Voor dinsdagavond koos ik dus één stijl - ik ben vrij zeker van welke stijl mij ligt -, gaf ik mijn maten door, koos ik mijn favorieten merken en wachtte ik vol spanning op wat mijn persoonlijke shopping assistant voor mij tevoorschijn zou toveren. Hierboven zie je dan ook de twee looks die zij had klaar gemaakt voor mij. De eerste look was een zwart kleedje met wijd uitlopende rok, een faux fur jasje en enkellaarsjes. De tweede look was een lang hemdjurkje met een prachtige zwarte blazer met lederlook. Beide looks hadden oorspronkelijk dezelfde schoenen, maar voor de twee look had ik toch gevraagd naar een stel killerheels. Beide looks vond ik enorm geslaagd, al had ik een lichte voorkeur. 

The second looks was my favorite one and I have therefore chosen two pieces of this look to take home with me. I just could not resist. So the second look consisted of a checkered shirt dress by Guess with beautiful lace detail at the top. On top was a beautiful black leather look jacket, also from Guess. The beautiful killer heels are from Riverwoods. The handbag is Pepe Jeans and combines beautifully with the shoes, as this sole is also burgundy. The jacket and handbag I took home. Below you can see so once my favorite look.
○●

De tweede looks was mijn grote favoriet en daarom heb ik ook twee stuks van deze look mee naar huis genomen. I just couldn't resist. De tweede look bestond dus uit een geruit hemdjurkje van Guess met prachtige kanten details bovenaan. Daar bovenop kwam een prachtig zwarte lederlook blazer, eveneens van Guess. De prachtige killerheels zijn van River Woods. De handtas is van Pepe Jeans en vormt een prachtige combinatie met de schoenen, aangezien die zool eveneens bordeau is. Het jasje en handtasje nam ik dan ook naar huis. Hieronder kan je dus nog eens mijn favoriete look zien. 
So is this concept of Try Out-Fit successful? As for me, SKM has certainly succeeded in its intention. I thought both looks were very nice and they fit me perfectly actually. I was immediately  in love with my second look and with some tweaking I found my #SKMFavoriteClothes. What do you think of such a service? Would you like this?
○●

Dus is dit concept van Try Out-Fit geslaagd? Wat mij betreft, is SKM zeker in zijn opzet geslaagd. Ik vond beide looks heel erg mooi en ze pasten mij ook nog eens perfect eigenlijk. Ik was ook meteen verliefd op de tweede look en mits een paar kleine aanpassingen had ik eigenlijk meteen mijn #SKMLievelingskleren gevonden. Wat vind jij van dergelijke dienst? Zou jij dit wat vinden?Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram