Outfit - Daim Simplicity

8:03:00 AM


Hiyaa girls! Minimalism is something I really didn't like in the beginning. Less is more was not my thing, but over the years, a lot changed. And now, yes, now I'm completely pro simple looks, which seem effortless. This does not mean that people don't think about effortless looks. This outfit combined itself. The perfect combo was made before I knew it.

○●

Hiyaa girls! Minimalisme is iets waar ik het vroeger echt niet mee kon vinden. Less is more was zo niet mijn ding, maar door de jaren heen is er al heel wat veranderd. En nu, ja nu ben ik helemaal pro simpele look, die effortless overkomen. Dit betekent niet dat hier niet over is nagedacht. Deze outfit combineerde eigenlijk zichzelf. De perfecte combo was gemaakt, vooraleer ik het wist. Both items of this look, I have recently shopped during the midseason sales at Pimkie. A store where I actually never come, but the many dresses in store lured me inside. When I saw this daim dress, I didn't had to think too long. It has a fairly straight cut, but nevertheless it still has a nice shape which shapes your body. The silver circles as decoration give that little extra. Because of the cut it is also super comfy.

○●

Beide items van deze look heb ik trouwens onlangs geshopt tijdens de midseason sales in Pimkie. Een winkel waar ik eigenlijk nooit kom, maar de vele jurkjes in de rekken lokten mij binnen. Over dit daime jurkje dat ik zag hangen, moest ik dan ook niet lang nadenken. Het heeft een redelijk rechte snit, maar desalniettemin heeft het toch een mooie vorm die je lichaam wel flateert. De zilveren rondjes als versiering geeft ook dat ietsje meer. Ook zit het door de snit super comfy. The jacket I also found in the same shop and sets the easy and the loose fit of the dress as a standard for this outfit. Normally I would go nuts in terms of jewelry, but personally I don't think it needed it. That's why I opted for simple black and silver jewelry. What do you think of my new look?

○●

Het jasje vond ik eveneens in dezelfde winkel en trekt het makkelijke en de losse fit van het jurkje door naar de hele outfit. Normaal zou ik bij dergelijke outfit helemaal los gaan qua juwelen, maar persoonlijk vond ik niet dat dit het nodig had. Daarom heb ik ook gekozen voor simpele zwart en zilveren juwelen. Wat vind jij van mijn nieuwe look?

Wearing:
Dress - Pimkie / Jacket - Pimkie / Loafers - Sacha / Handbag - H&M Premium / 
Bracelets - Twice as Nice / Ring - Primark

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram