Beauty - BE Creative Lash Supreme Volume Mascara

8:16:00 AM


Hiyaa girls! The ideal mascara, just about every woman is looking for it her whole life. So I too, but over the years I know at least which brand makes good mascaras for my eyelashes. Now my boyfriend recently gave me gift with BE Creative products, there was also a mascara. Will this be the mascara that makes me defect to another brand? Read on to know.

○●

Hiyaa girls! De ideale mascara, daar is zowat elke vrouw haar hele leven naar op zoek. Zo ook ik, maar door de jaren heen weet ik wel al ongeveer welke merk goede mascara's maakt voor mijn wimpers. Nu bracht mijn boyfriend onlangs een cadeau'tje voor mij mee met BE Creative producten, daar zat ook een mascara tussen. Is dit de mascara die mij doet overlopen naar een ander merk? Lees verder om het te weten. 
The mascara at issue is the "Lash Supreme" Volume mascara. A mascara which primary aim is to give voluminous lashes, something I'm still looking for a mascara. The mascara has a matte, black packaging, and yet has a reasonably thick diameter. In total it has a capacity of 13 ml, a bit like any normal mascara. The mascara is available in two colors: black and brown. This mascara is the black version.

○●

De mascara waarover het gaat is de 'Lash Supreme' Volume mascara. Een mascara die vooral de bedoeling heeft volumineuze wimpers te geven, iets waar ik toch naar op zoek ben in een mascara. De mascara heeft een matte, zwarte verpakking en heeft toch een redelijk dikke diameter. In totaal heeft het een inhoud van 13 ml, een beetje zoals elke normale mascara natuurlijk. De mascara is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en bruin. Deze mascara is de zwarte versie.
The formula of Lash Supreme features a rich texture that is easy to apply. The formula itself is a mixture of natural and synthetic waxes which gives a perfect coverage and durability. What this mascara particularly makes special is the wide XXL brush. This brush should give greater volume and ensure that each lash is covered one by one. The result? Defined lashes with maximum intensity. Sounds good, but now we're going to test it.
○●

De formule van de Lash Supreme is voorzien van een rijke textuur die eenvoudig aan te brengen is. De formule zelf is een mengsel van natuurlijke en synthetische wassoorten geeft een perfecte dekking en houdbaarheid. Wat deze mascara vooral bijzonder maakt is het brede XXL-borstel. Deze borstel zou een groter volume moeten geven en ervoor moeten zorgen dat elk wimperhaar één voor één wordt bedekt. Het resultaat? Gedefinieerde wimpers met maximale intensiteit. Klinkt allemaal goed, maar nu gaan we het ook testen. And here is the result. If you ask me, not bad, not bad at all. First of all, this mascara applies very easily. The brush indeed envelops every eyelash, causing the eyelashes to not have the tendency to stick together or to form clots. The XXL brush has its advantages and disadvantages. With the cone shape I can get easily to the smallest hairs of my eyelashes, but the wide part of the brush also causes me to paint my eyelids too. In terms of effect, I certainly am happy about the extending of my eyelashes, unfortunately I think  the volume part less present and I had expected more of this mascara. The mascara indeed holds very well throughout the day and has a nice deep black color.

○●

En hier is het resultaat dan. Als je het mij vraagt: not bad, not bad at all. Allereerst brengt deze mascara enorm makkelijk aan. Het borsteltje omhult inderdaad elkaar haartje, waardoor de wimpers niet de neiging hebben om samen te klitten of klonters te vormen. De XXL-borstel heeft voor mij zijn voor- en nadelen. Door de kegelvorm kan ik makkelijk aan de kleinste haartjes van mijn wimpers geraken, maar het brede gedeelte van de borstel zorgt er ook voor dat ik wat van mijn oogleden mee schilder. Qua effect ben ik zeker te spreken over het verlengen van mijn wimpers, helaas vind ik volume gedeelte iets minder aanwezig en had ik hier meer van verwacht. De mascara houdt inderdaad ook heel goed doorheen de hele dag en heeft een mooie diepe zwarte kleur.Conclusion? Those looking for an intensely black mascara that lengthens the eyelash, I can recommend this one. In length, this mascara pleasantly surprised me, about the volume part, I am less convinced but it can also be due to my high expectations of a volume mascara. This mascara costs about € 14.95 and I find this a good value for money. Were you already familiar with this mascara?

○●

Conclusie? Wie op zoek is naar een intens zwarte mascara die de wimper verlengt, kan ik deze zeker wel aanraden. Qua lengte heeft deze mascara mij aangenaam verrast, over het volume gedeelte ben ik minder overtuigd maar dat kan ook liggen aan mijn hoge verwachten van een volume mascara. Deze mascara kost zo'n € 14,95 en dit vind ik wel een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij al bekend met deze mascara?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram