New in - Black Ankle Heels

8:14:00 AM


Hiyaa girls! Fellow shoes addicts can indulge again today, because I have a new pair in my possession. As I said earlier, I usually go for a neutral color because it just combines so much easier, so you can wear your favorite shoes more. What I was missing in my collection were classic, black ankle boots. Hereby I introduce you to my new acquisition.

○●

Hiyaa girls! Mede shoes addicts kunnen hun hartje weer ophalen vandaag, want ik heb weer een nieuw paar in mijn bezit. Zoals ik al eerder zei, ga ik meestal voor een neutrale kleur omdat het gewoon zoveel makkelijker te combineren is, waardoor je je favoriete schoenen ook meer kunt dragen. Wat ik nog miste in mijn collectie waren echter klassieke, zwarte enkellaarsjes. Bij deze stel ik jullie voor aan mijn nieuwe aanwinst. 
These ankle boots are not really 100% ankle boots due to the model, the model sits somewhere between ordinary ankle boots and heels. These heels leave your feet about half naked, so really an intermediate model that you can wear in just about every season. These shoes are made out of part suede and part leather, which makes the whole extra special. The heel has a height of 8 cm, which to me is an ideal height.

○●

Deze enkellaarsjes zijn door de snit niet echt 100% enkellaarsjes, het model zit ergens tussen laarsjes en gewone hakken. In deze hakken zijn je voeten ongeveer half ontbloot, dus echt wel een tussenmodel dat je in zowat elk seizoen kunt dragen. Deze schoenen bestaan uit een deel suede en een deel leder, wat het geheel alleen maar specialer maakt. De hak heeft een hoogte van 8 cm, wat voor mij wel een ideale hoogte is. As usual, I have these shoes purchased online in the webshop of H&M. Since it is genuine leather and suede, these shoes are from the Premium Quality collection online. I was able to buy these shoes in promotion and you can still find them online at a huge discount. What do you think of my new shoes?

○●

Naar goede gewoonte heb ik deze schoenen online gekocht in de webshop van H&M. Aangezien het echt leder en suede is, zijn deze schoenen van de Premium Quality collectie online. Ik heb deze schoenen ook kunnen kopen in promotie en je kan ze nog steeds online vinden met een flinke korting. Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram