Beauty - Rimmel Lipstick Lasting Finish by Kate Nude

8:08:00 AM


Hiyaa girls! It is once again a while ago since I told you about a new lipstick. I really love the many different colors, and since most of the colors look also good on  me, I don't really keep myself in line in terms of colored lipsticks. Of course there is also a time of toning it down and then a nude lipstick sometimes comes in place and today I tell you about the latest nude acquisition of Rimmel Lasting Finish by Kate.
○●

Hiyaa girls! Het is eens weer even geleden dat ik nog eens heb verteld over een nieuwe lipstick. Ik hou echt van die vele verschillende kleurtjes en aangezien de meeste kleuren ook goed staan bij mij, hou ik mij niet echt in op vlak van kleurige lipsticks. Uiteraard is er ook een tijd van toning it down en dan is een nude lipstick wel eens op zijn plaats en vandaag vertel ik jullie over de nieuwste nude aanwinst van Rimmel Lasting Finish by Kate
This Rimmel lipstick comes from the new collection called Lasting Finish by Kate. This is a new nude line from Kate Moss with the slogan 'Dare to go nude'. The collection consists of about 10 different nude colors, ranging from pure nude to dark brown tones. The reason that this line has so many different shades, is because Kate want to ensure that every girl finds her own perfect nude shade. The shade that I have chosen is No. 43 and you can find this number approximately in the middle of the color palette. The lipstick has the size of a normal lipstick.

○●

Deze lipstick van Rimmel komt uit de nieuwe collectie genaamd Lasting Finish by Kate. Dit is een nieuwe nude lijn van Kate Moss met de slogan 'Dare to go nude'. De collectie bestaat uit zo'n 10 verschillende nude kleurtjes, gaande van puur nude tot donkerbruine tinten. De reden dat deze lijn zoveel verschillende tinten heeft, is omdat Kate ervoor wilt zorgen dat elk meisje haar eigen, perfecte nude tint vindt. De tint die ik heb gekozen is nr 43 en deze licht ongeveer in het midden van het kleurenpalet. De lipstick heeft de grote van een normale lipstick.
Obviously I have both applied the lipstick on my skin as a swatch and on my lips, as the color of a lipstick may vary on that front. As you can see in the swatch, this lipstick has a beautiful color and opaque. As for the color, this is a kind of peach-brown shade, so not quite 100% nude. Also on the lips, this lipstick applies very pleasant and fast. The texture of this lipstick is amazing soft and smooth, and despite this texture it has a good pigment so the color remains long on the lips. For me it stays perfect for about 4 hours, although Rimmel promises 8 hours, but this is almost never the case for me because I bite my lips.

○●

Uiteraard heb ik de lipstick zowel aangebracht op mijn huid als swatch als op mijn lippen, aangezien de kleur van een lipstick kan variëren op dat vlak. Zoals je kan zien op de swatch heeft deze lipstick een mooie en dekkende kleur. Wat betreft de kleur is dit een soort van perzikachtig bruin tintje, dus niet helemaal 100% nude. Ook op de lippen brengt deze lipstick heel aangenaam en snel aan. De textuur van deze lipstick is geweldig zacht en smooth en ondanks deze textuur heeft deze lipstick een goed pigment waardoor de kleur ook lang op de lippen blijft. Bij mij blijft het zo'n 4 uur aanwezig, Rimmel belooft weliswaar 8 uur, maar dit bijna nooit het geval bij mij omdat ik veel pruts aan mijn lippen. In conclusion I can say that I am satisfied with this new nude lipstick from Rimmel. It is not 100% nude, it has a light tan, so it still looks just a little bit more special. The durability of this lipstick is also quite good, as it easily can stand four hours with me. I bought this in Kruidvat during an action, but you can still buy it for around € 10.99. What do you think of nude lipsticks?

○●

Als conclusie kan ik wel stellen dat ik tevreden ben met deze nieuwe nude lipstick van Rimmel. Het is niet 100% nude, het heeft een licht kleurtje, waardoor het toch net ietsje specialer oogt. De houdbaarheid van deze lipstick is ook heel goed, aangezien het met gemak 4 uur uithoudt bij mij. Ik heb deze gekocht in Kruidvat tijdens een actie, maar je kan hem nog steeds kopen voor zo'n € 10,99. Wat vind jij van nude lipsticks?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram