Outfit - Tartan, White & Lace

8:02:00 AM


Hiyaa sweeties! Summer Spring is in town! What we have been spoiled by the good weather in May. In late April I was still crying about the terrible weather and I wasn't done speaking and  there were rays of sun. The weather we all were waiting for to pick up our summer wardrobe again. Today I introduce you to an outfit that fits perfectly for a typical spring day.

○●

Hiyaa sweeties! Summer Spring is in town! Wat zijn wij in mei al verwend geweest door het goede weer. Eind april was ik nog aan het zeuren dat het vreselijk weer was en ik was nog niet uitgesproken of daar waren de zonnestralen al. Het weer waarop we allemaal aan het wachten waren om onze zomer kleerkast weer boven te halen. Vandaag stel ik jullie voor aan een outfit die perfect past voor een typische lentedag.


For this spring outfit I chose to take the beloved white trousers from under the dust. Such bright colors look much better now with a tanned skin than a winter skin - but I have some more work to do on that tan. This I combined with a tartan shirt, which mainly contributes to the casual look that I want to achieve here. Under the tartan shirt I'm wearing a body with lace accents. A combination that I wanted to make since the winter, but was not possible due to the weather.

○●

Voor deze lente outfit heb ik ervoor gekozen om de geliefde witte broek weer vanonder het stof te halen. Dergelijke lichte kleuren staan nu eenmaal veel beter bij een gebruinde huid dan een winterhuidje - al moet ik nog wat werken aan die gebruinde huid. Dit heb ik gecombineerd met een tartan hemd, wat vooral bijdraagt tot die casual look die ik hier wil bekomen. Daarnaast heb ik nog een body met kanten accenten onder het tartan hemd aan. Een combinatie die ik al sinds de winter wou maken, maar wegens het weer niet mogelijk was. 


Also, it was finally possible to put on my new summer shoes and show it to you. I bought these brown sandals with wooden wedge during the winter months. I was already looking for such shoes since last summer and when I finally found them online, I had to buy it, though it was in the wrong season - it resulted in a nice discount. The whole I have finished with rose gold jewelry and a velvet choker necklace. A trend I remain really enthusiastic about it. What do you think of this outfit?

○●

Ook was het eindelijk mogelijk om mijn nieuwe zomerschoenen aan te doen en jullie deze te tonen. Deze bruine sandalen met houten sleehak heb ik gekocht tijdens de wintermaanden. Ik was er al naar op zoek van vorige zomer en toen ik ze eindelijk online zag, moest ik ze wel kopen, al was het in het verkeerde seizoen - wat wel resulteerde in een mooie korting. Het geheel heb ik afgewerkt met rose gold juwelen en een fluwelen choker ketting. Een trend waar ik echt enthousiast over blijf. Wat vind jij van deze outfit?

Wearing:
Jeans - H&M / Shirt - H&M / Lace Body - H&M / Wedges - Topshop / Choker - chokerketting.nl / 
Necklace - Twice as Nice / Watch - Les Cordes / Earrings - Clouds of Fashion / Ring - Orange

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram