Outfit - Tartan Dungarees

9:00:00 AM


Hiyaa girls! Last year, around the same time, I told you about the new trend of dungarees. Although I wasn't very convinced in the beginning with the trend, I was quickly convinced by the looks of other bloggers. Last year I already did some outfits with these dungarees (a spring version and a winter version), but this year I will show you a different combination with this trend, namely one with my tartan shirt.

○●

Hiyaa girls! Vorig jaar, rond dezelfde periode, vertelde ik al over de nieuwe trend van dungarees oftewel de tuinbroek. Hoewel ik in het begin niet helemaal mee was met de trend, werd ik al snel overtuigd door de looks van andere bloggers. Vorig jaar deed ik al enkele outfits met deze dungarees (een lente versie en een winter versie), maar dit jaar toon ik jullie een andere combinatie met deze trend, namelijk eentje met mijn tartan shirt. 

For this outfit, I actually went a bit for the 'lumberjack' look. My tartan shirt combined with the dungarees makes me ready to cut some wood in the forest. The only thing that is wrong in that picture are my stiletto ankle boots of course which are a little too glam for the woods. Since the tartan blouse was an item from the winter collection, it is warm enough to wear it without a sweater, fin-al-ly. 

○●

Voor deze outfit ben ik eigenlijk een beetje voor de 'houthakker' look gegaan. Mijn tartan hemd gecombineerd met deze dungarees, maakt mij helemaal klaar om in het woud hout te gaan kappen. Het enige dat niet klopt in dat plaatje, zijn natuurlijk mijn stiletto enkellaarsjes die toch een beetje te glam zijn voor de bossen. Aangezien de tartan blouse uit de wintercollectie komt, is het warm genoeg om op dit moment te dragen zonder trui, ein-de-lijk. In terms of accessories, I kept it pretty quiet since the colors in this outfit draw almost all attention to themselves. Simple earrings with dark colors, a blue open ring, small layered necklaces, my standard watch and ready. Occasionally the sun came out again so I could use my sunglasses again. What do you think of this look?

○●

Qua accessoires heb ik het vrij rustig gehouden aangezien de kleuren in deze outfit al bijna alle aandacht naar zich toetrekken. Simpele oorbellen waarbij de donkere kleuren terugkomen, een blauwe open ring, kleine layered kettingen, mijn standaard horloge en klaar. Af en toe kwam de zon ook nog eens tevoorschijn waardoor ik ook weer eens een zonnebril kon boven halen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Shirt - Zara / Dungarees - H&M / Ankle boots - H&M / Earrings - Unknown / Necklaces - H&M / 
Ring - &Other Stories / Watch - Festina / Sunglasses - Sam Edelman

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram