Vintage - Leather Cognac Hand Bag

8:06:00 AMHiyaa girls! By now you all have been informed that I moved out. Since this is the first time that I leave the parental nest for real now, I also need a lot of stuff My grandparents and parents therefore have already collected a lot of stuff, which I inherited kind of. Not only just household items, because I also found this beautiful vintage leather handbag.

○●

Hiyaa girls! Jullie zijn ondertussen al op de hoogte dat ik verhuisd ben. Aangezien dit de eerste keer is dat ik het ouderlijke nest for real verlaat nu, heb ik ook heel wat spulletjes nodig. Mijn grootouders en ouders hebben dan ook al heel wat spullen verzameld waar ik al eens mijn ding in vind. Niet enkel huishoudspullen, maar ik vond ook deze mooi lederen vintage handtas. 

The handbag in question is a leather shoulder bag with a braided strap in a cognac color. The color of the handbag is a little affected by the years: a few spots, a few scratches and discoloration. But surely that is what the  handbag makes fun and unique I think. The handbag has a short braided leather strap. I'm more a fan of an extended shoulder strap, but maybe I'll think of something here.

○●

De handtas in kwestie is een lederen schoudertas met gevlochten bandje in cognac kleur. De kleur van de handtas is een beetje aangetast door de jaren heen: een paar vlekken, een paar krasjes en verkleuringen. Maar dat is toch wel hetgeen deze handtas zo leuk en uniek maakt vind ik. De handtas heeft een kort gevlochten lederen bandje. Ik ben eerder fan van een langere schoudertas, maar hier vind ik misschien nog iets op. 
The bag closes with a push button at the bottom, and inside you have three pockets. Two large open pockets and then another one which is closed with a zipper. Inside, you can also see the effect of time, but not to the extent that it is no longer useful, of course. Overall I'm really happy with this vintage handbag, it will make a nice touch in a lot of my outfits. What do you think of my new attic find?

○●

De handtas sluit met een drukknop onderaan en binnenin heb je drie vakjes. Twee grote open vakjes en daarna nog eentje die gesloten wordt met een rits. Ook binnenin zie je het effect van de tand des tijds, maar niet in die mate dat het niet meer bruikbaar is natuurlijk. Algemeen ben ik echt heel blij met deze vintage handtas, het zal alvast heel wat van mijn outfits afmaken. Wat vind jij van mijn nieuwe zolder find?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram