Outfit - Classy Red

8:00:00 AM


Hiyaa girls! Today my friend and I are together for one year and therefore we celebrated well last weekend. Since our anniversary date coincide with Valentine's Day, I have dressed up accordingly to that day. So in this outfit I show you the look that I wore during our dinner. Classy, yet comfortable. Check it out with me!Hiyaa girls! Vandaag zijn mijn vriend en ik één jaar samen en dat hebben we dan ook goed gevierd het voorbije weekend. Aangezien onze datum ongeveer samenvalt met Valentijn, heb ik mij ook maar een beetje gekleed naar deze feestdag. In deze outfit toon ik jullie dus de look die ik aanhad tijdens ons etentje. Classy, yet comfortable. Kijk maar even mee! I have told earlier about different looks for Valentine's Day, but in the end I went for something that I had been hanging in my closet. I went for a classy, dressed look, but with that little extra. And that little extra can be found in the color of my pants. Since it is already an eye catcher, I have kept the rest a bit calmer. Therefore I chose a white leather-look top and black blazer.. and rose gold jewelry.Ik had eerder al verteld over verschillende looks voor Valentijn, maar uiteindelijk ben ik maar gewoon voor iets gegaan dat ik al in mijn kast had hangen. Ik ging voor een classy, geklede look, maar toch met dat tikkeltje extra. En dat tikkeltje extra kan je terugvinden in de kleur van mijn broek. Aangezien deze al een eye catcher is, heb ik de rest een beetje kalmer gehouden. Hierbij koos ik dus voor een witte lederlook topje en een zwarte blazer... en rose gold juwelen. 
Last weekend it was not extreme inclement weather, but it was reasonably cold. Yet this outfit was perfect for our anniversary evening since it all took place inside. For the occasion I was able to finally put on my new white killer heels, I have been waiting for a while for the perfect moment. What do you think of this outfit? Dinner proof?Vorig weekend was het niet extreem guur weer, maar wel redelijk koud. Toch was deze outfit perfect voor onze anniversary avond aangezien het allemaal binnen plaatsvond. Voor de gelegenheid kon ik dus eindelijk mijn nieuwe witte killer heels aandoen, I have been waiting for a while for the perfect moment. Wat vind jij van deze outfit? Dinner proof?


Wearing:
Blazer - H&M / Top - H&M / Pants - H&M / Heels - Steve Madden / Bag - H&M premium / 
Earrings - H&M / Necklace - Twice as Nice / Ring - H&M / Watch - Michael Kors

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram