New In - Twice as Nice Rose Gold Necklace

8:04:00 AM


Hiyaa girls! Today I'm back to show something new to you again, namely the rose gold necklace that I got from my boyfriend, just because he loves me (and also a little because of Christmas). You've seen it in my New Years Eve outfit, but I'd still want to present it and give it the attention it deserves.

○●

Hiyaa girls! Vandaag ben ik er weer om weer iets nieuws te showen aan jullie, namelijk de rose gold ketting die ik heb gekregen van mijn boyfriend, just because he loves me (en ook een beetje voor Kerst). Jullie hebben hem al gezien in mijn New Years Eve outfit, maar ik wil het alsnog voorstellen en de aandacht geven dat het verdient. 

The necklace comes from Twice as Nice and has a beautiful rose gold coloring, in the meanwhile, you know it is my favorite color for jewelry. The design of the chain is fairly abstract, but you can still make out some flowers in it. The necklace itself is fine and it also shows very elegantly around the neck. It is made entirely from colored silver, so beautiful and qualitatively. What do you think of my new necklace?

○●

De ketting komt van Twice as Nice en heeft een prachtige rose gold kleurtje, jullie weten het ondertussen al: mijn favoriete kleur voor juwelen. De dessin van de ketting is redelijk abstract, maar je kan er toch bloemen in opmaken. De ketting zelf is enorm fijn en het toont dan ook heel elegant rond de hals. Het is volledig van gekleurd zilver gemaakt, mooi en kwalitatief dus. Wat vind jij van mijn nieuwe ketting?Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram