Shoplog - H&M Sales

8:16:00 AM


Hiyaa girls! The sales are already started in Belgium and actually I have not really had time to go shopping extensively. In addition, there is also the fact that I just moved and I can not really do that to my wallet. On my way home from work, I always drive past an H&M and well, I've stopped once stopped, guilty.

Hiyaa girls! De solden zijn al een tijdje bezig in België en eigenlijk heb ik nog niet echt de tijd gehad om uitgebreid te gaan shoppen. Daarbij is er ook het feit dat ik net verhuisd ben en ik het mijn portemonnee niet echt aan kan doen. Op mijn weg van mijn werk naar huis, rijd ik altijd voorbij een H&M en tja, ik ben er eens gestopt, guilty.
First item I bought, is a sweater from the H&M Christmas collection. I had already seen it online at H&M in December, but I didn't want to buy it yet because the sales were coming. But I didn't find it on the online shop during the sales so I was really quite disappointed. When I  came into the shop in Sint-Niklaas, I suddenly saw this hanging in the seasonal sales rack. YES, SCORE!


Eerste item dat ik kocht, is een sweater van de kerstcollectie van H&M. Ik had hem al online gezien op H&M in december, maar ik wou hem nog niet kopen omdat de solden eraan zaten te komen. Nu vond ik tijdens de solden deze sweater niet terug op de webshop dus ik was wel redelijk teleurgesteld. Toen ik echt in de winkel kwam in Sint-Niklaas, zag ik deze ineens hangen in het solden rek. YES, SCORE!
In addition, I bought mostly accessories and jewelry. First item you see here is a beige bow in leather look for in your hair. Second is a silver necklace with three chains including one with decorations. I also bought a nice set of rings. In total eight rings of different size, wherein there are four silver and four gold . Because of the different size, you can wear the rings on different fingers.


Daarnaast heb ik vooral accessoires en juwelen gekocht. Eerste item dat je hierbij ziet is een beige strik in lederlook voor in het haar. Tweede is een zilverkleurige ketting met drie kettingen waarvan ééntje met versieringen. Ik heb dan ook nog een leuk setje ringen gekocht. In totaal zo'n 8 ringen van verschillende grootte, waarbij er vier zilverkleurige zijn en vier goudkleurige. Door de verschillende grootte, kan je de ringen samen dragen aan verschillende vingers. In addition, I also bought a pair of earrings. In the photo at the top, there you see another set of three pairs of rose gold earrings in different sizes. And finally another pair of earrings. The latter are a little more special because you can replace the plug with the other two versions, so you can give one pair different looks. You put the long part of the earrings in the back of the ears, which gives it a twist.


Daarnaast heb ik ook nog een paar oorbellen gekocht.  Op de foto bovenaan hier zie je nog een oorbellen set van drie paar rose gold oorringen in verschillende grootte. En als laatste nog een stel oorbellen. De laatste zijn iets specialer aangezien je de stekers kan vervangen met de andere twee versies zodat je één paar steeds een andere look kan geven. Het lange gedeelte van de oorbellen steek je aan de achterkant van de oren waardoor het een twist geeft. 


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram