New in - Converse All Star Sneakers in Maroon

7:29:00 AM


Hiyaa girls! Earlier, you all saw my birthday wish list on the blog and there were two pair of Converse All Star sneakers on this list. Since I already received a lot of household stuff from my parents and my boyfriend had the brilliant idea to treat me on a city trip for my birthday, I decided to get some stuff from this wish list myself. So I bought my All Stars. Today I introduce you to my maroon colored sneakers.


Hiyaa girls! Eerder zagen jullie al mijn birthday wish list op de blog verschijnen en daarin had ik twee paar Converse All Star sneakers opgenomen. Aangezien ik al heel wat huishoudapparatuur had gekregen van mijn ouders en mijn vriend het schitterende idee had om mij te trakteren op een city trip voor mijn verjaardag, besloot ik zelf maar aan de slag te gaan met deze wish list. Ik kocht mijn All Stars gewoon zelf. Vandaag stel ik jullie voor aan mijn wijnrode sneakers.
I opted for the classic low model. Everyone is familiar with Converse All Star, so there is no need for me to talk a lot about it. Maybe only this: they are in sale on Zalando right now. I opted for the autumn color of the moment, namely maroon. Also known as burgundy or wine red. I have worn many black, neutral All Stars in my life, but now I felt it was time to try out a color, for that pop of color in my outfits. Outfit coming soon of course!


Ik heb gekozen voor het klassieke lage model. Iedereen is wel bekend met Converse All Star, dus veel hoef ik hier ook niet over te zeggen eigenlijk. Misschien wel dit: ze zijn momenteel in solden op Zalando. Ik heb gekozen voor de herfstkleur van het moment, namelijk maroon. Ook wel bekend als burgundy of wijnrood. Ik heb jaren zwarte, neutrale All Stars gedragen, maar nu vond ik het eens tijd om een kleurtje uit te proberen, for that pop of color in my outfits. Outfit coming soon of course! Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram