New in - MacBook Air Marble Case

7:30:00 AM


Hiyaa girls! Marble is a trend we first saw in 2015, but it's still going strong. Marble bowls, saucers, smartphone cases, ... you name it, it exists. As a fashionista - I can have the audacity to call myself that by now I think - of course I'm totally with this trend. Not only because it is beautiful, but also just because I urgently needed a protective case for my old MacBook Air.


Hiyaa girls! Marmer is een trend die we het eerst zagen in 2015, maar het is nog steeds een aanwezige trend. Marmeren schaaltjes, schoteltjes, smartphone cases,... noem maar op, het bestaat. Als fashionista - I can have the audacity to call myself that by now I think - ga ik natuurlijk mooi mee in deze trend. Niet alleen omdat het mooi is, maar ook gewoon omdat ik dringend een beschermende case nodig had voor mijn oude MacBook Air. 
In daily life I drag my MacBook Air everywhere with me. As a blogger and online marketeer - Yup I identify myself like that - I just can't do without a laptop. Anyway, lately my sleeve certainly had worn of quite a bit, and this showed already on my MacBook. So I paired something practical to something pleasant fashionable with this marble case. I chose black marble because it looks better with the black keys and also because white marble is getting too cliché. It is a light yet sturdy case with a matte effect. The top has a rubber feel so you also have no chance to let it slip out of your hands. This case is specially made for an MacBook Air 13" and it fits perfectly. 


In het dagelijkse leven sleur ik mijn MacBook Air namelijk overal naartoe. Als blogger en online marketeer - Yup I identify myself like that - kan ik ook gewoon niet zonder laptop. Nu was mijn beschermhoes al helemaal afgesleten waardoor er hier er daar al wat te zien was aan mijn MacBook. Dus heb ik iets praktische aan iets aangenaam fashionable gekoppeld met deze marmeren case. Ik heb gekozen voor zwart marmer aangezien dit beter gaat met de zwarte toetsen van mijn laptop en omdat ik wit marmer te cliché zou vinden. Het is een stevige, maar lichte case met een mat effect. Bovenaan heeft een rubberen feel waardoor je ook de kans niet hebt je laptop uit je handen te laten slippen. Deze case is speciaal gemaakt voor een MacBook Air 13" en het zit echt perfect. I bought this sturdy marble case at AliExpress. Everything went very smoothly, my package had already arrived after only 2 weeks and it looks completely like the picture. AliExpress for the win, or rather Nangao Technology Co. for the win! You can buy these marble cover for MacBook Air 13 " for € 13.26, you can choose between different colors too. In the meantime I got another cover with gold and black marble for another Macbook. Quite a bargain for such a sturdy case that fits perfectly on my laptop and that looks very fashionable too!


Deze stevige marmeren case heb ik via AliExpress gekocht. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik daar iets heb gekocht, maar ik was echt aangenaam verrast. Alles ging super vlot, mijn pakket was al aangekomen na amper 2 weken en het ziet er volledig uit zoals op de foto. AliExpress for the win, or rather Nangao Technology Co. for the win! Je kan deze marmeren cover voor een MacBook Air 13" kopen voor € 13,26, ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren ook. Ondertussen heb ik ook een gouden en zwarte marmeren cover voor een andere Macbook. Best wel een koopje voor een dergelijk stevige case die perfect past op mijn laptop én er nog eens fashionable uitziet ook!


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram