New in - Oozoo Timepieces Watch

7:11:00 AM


Hiyaa, darlings! Those who follow me on Instagram probably already saw it: my new watch from Oozoo Timepieces. This is actually only the 4th watch that I own, besides my gold, silver and rose gold watch. And to make it absolutely perfect: I got it from my boyfriend, out of nowhere!


Hiyaa, darlings! Diegenen die mij volgen op Instagram hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen: mijn nieuwe horloge van Oozoo Timepieces. Dit is eigenlijk nog maar de 4e horloge die ik bezit, naast mijn gouden, zilveren en rose gold. En om het helemaal perfect te maken: ik heb hem gekregen van mijn vriendje, out of nowhere! 

The Oozoo watch actually has the three colors of jewelry that I like processed in one watch: rose gold hands and numbers, a silver casing and clasp and a gold background in the clock itself. The strap of the watch is made of leather and has a nice print with relief. The watch inside also changes from color depending on what angle you look at it


De horloge van Oozoo heeft eigenlijk al de drie kleuren van juwelen die ik mooi vind in één horloge verwerkt: rose gouden wijzers en cijfers, een zilveren omhulsel en slotje en een gouden achtergrond in het klokje zelf. Het bandje van de horloge is gemaakt van leder en heeft een leuke print met reliëf. Het horloge binnenin verandert ook van kleurschakering afhankelijk van welke hoek je ernaar kijkt. 
The watch is not only beautiful, but is also qualitatively. The strap is made of genuine leather, which means that it will not easily wear off. Furthermore, I also received a one year warranty on the inside and mechanism. I didn't know the brand actually, but other people did, when I look at the reactions on Instagram! I'm super happy with it anyway! What do you think of my new acquisition?


De horloge is niet enkel mooi, maar ook nog eens kwalitatief. Het bandje is gemaakt van echt leder, wat dus wilt zeggen dat het niet zo snel zal afslijten. Verder heb ik ook een jaar garantie gekregen op het binnenwerk en mechanisme. Zelf kende ik het merk nog niet eigenlijk, maar andere mensen wel te zien aan de reacties op Instagram! Ik ben er ieder geval wel super happy mee! Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram