Outfit - Ripped + Bralette

7:23:00 AM


Heyhey, dears! It's summer, the sun shines, it's hot ... A lot of people will now probably also wear a lot of colors, but I'm sometimes a little different. I go for soft and nude colors for this outfit, finally, in the summer there is already enough color in nature, I don't have to compensate anymore. This outfit is also ideal for gentle summer day.


Heyhey, lieverds! Het is zomer, de zon schijnt, het is warm... Heel veel mensen zullen nu allicht ook veel kleurtjes dragen, maar ik doe het nu eens een beetje anders. Ik ga voor zachte en nude kleuren voor deze outfit, tenslotte is er in de zomer al kleur genoeg in de natuur, ik hoef niet meer te compenseren. Deze outfit is ook ideaal voor een zachte zomerdag. 

So for this outfit, I have chosen for soft, pastel and nude colors. The shirt I wear, has different color areas, creating a bit of color block effect. Since there are nude colors in the blouse, I have chosen to bring this color back in my shoes. The ideal summer sandals by the way! Since we're in the nude-zone, I combined it with my ripped jeans, so there will appear some real nude ;)


Voor deze outfit heb ik dus gekozen voor zachte, pastel en nude kleuren. De blouse die ik draag, heeft verschillende kleurvlakken, wat zorgt voor een zorgt van color block effect. Aangezien er nude in de blouse zit, heb ik dit ook laten terug komen in mijn schoenen. De ideale zomer sandaaltjes trouwens! Aangezien we toch in de nude-zone zitten, heb ik het gecombineerd met mijn ripped jeans, zo komt er écht nude tevoorschijn ;) 


For the location I chose a refreshing environment. A fountain, perfect right ;) Ok, maybe not ideal for sandals, but perfect for the warmer weather. I also have one of my new bralettes on, oooh how I love the feeling of a bralette. I never gonna wear a bra again! What do you think of this outfit?


Voor de locatie heb ik gekozen voor een verfrissende omgeving. Een fontein, ideaal toch ;) Ok, misschien niet ideaal voor sandaaltjes, maar wel heerlijk voor het warmere weer. Ik heb ook één van mijn nieuwe bralettes aan, oooh wat hou ik van het gevoel van een bralette. I never gonna wear a bra again! Wat vind jij van deze outfit?


I'm wearing:
Blouse - Zara / Jeans - H&M / Bralette - H&M / Shoes - Zara / Earrings - H&M / 
Layered necklaces - &Other Stories / Ring - &Other Stories / Ring - Orange / Watch - FestinaStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram