Oufit - Beach Colors

7:27:00 AM


Hiyaa darlings! Those who follow me on Instagram know I went to the beach a few weeks back with my dearest sweetheart. What time is better to go to the beach than during a heat wave, right ?! As usual, it was very windy at sea and this was the ideal setting for a outfit shoot with my maxi skirt.


Hiyaa darlings! Diegene die mij volgen op Instagram weten dat ik een aantal weken geleden naar de zee ben geweest met mijn dearest sweetheart. Waar kan je beter heen tijdens een hittegolf dan de zee, right?! Naar goede gewoonte was het goed aan het waaien aan de zee en dit maakte het ideale decor voor een outfit shoot met mijn maxi skirt. 
My outfit is actually the perfect beach outfit. A little nude, covered enough to withstand the wind and flowiness ;) Best part? All the items were just ready in my closet, except for the top. The top I bought in sales the day before we left for the sea. The kimono is also ideal for the sea, the item that you actually need when going to the beach. Not so glamorous, perhaps, but necessary in the sand: slippers.


Mijn outfit is eigenlijk de ideale beach outfit. Een beetje bloot, voldoende bedekt om tegen de wind bestand te zijn en flowiness ;) Best part? Al de items lagen gewoon al klaar in mijn kast, met uitzondering van het topje. Het topje heb ik de dag voor we vertrokken naar zee kunnen scoren in de solden. De kimono is natuurlijk ook ideaal voor aan zee, het item dat je eigenlijk nodig hebt aan zee. Niet zo glamorous misschien, maar wel noodzakelijk aan zee: slippers.

In this outfit you also see my new ring from &Other Stories, told you it was special ;) I have also always said that a crop top isn't really my thing, but now I must say that combined with a high waist skirt it is my thing. I love it, what about you? What do you think of this outfit?


In deze outfit zien jullie ook mijn nieuwe ring van &Other Stories terug, told you it was special ;) Ik heb ook altijd verkondigd dat ik een crop top eigenlijk maar niets vind, maar nu moet ik toch zeggen dat het gecombineerd met een hoge taillerok helemaal mijn ding is. I love it, what about you? Wat vind jij van deze outfit?
I'm wearing: 
Kimono - Primark / Maxi Skirt - Tally Weijl / Crop Top - London Paris / Earring - Clouds of Fashion / 
Ear Cuff - Jewelthys / Watch - Festina / Slippers - H&M / Ring - &Other Stories 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram