New in - The Rubz Bracelet

7:26:00 AM


The people that haven't heard about the bracelets from The Rubz are probably rare, but no doubt they are there. I had already read about it on various blogs and I had also encountered them on various online shops, when I got a nice message on a day from That Girl With Her Blog that I had won a The Rubz bracelet! Yaaay!

De mensen die ondertussen nog niet hebben gehoord over de armbandjes van The Rubz zijn allicht zeldzaam, maar ongetwijfeld zijn ze er wel. Ik had er al hier en daar over gelezen op verschillende blogs en ik was ze ook al in verschillende webshops tegen gekomen, toen ik op een dag een leuk berichtje kreeg van That Girl With Her Blog dat ik een The Rubz armband had gewonnen! Yaaay!

The Rubz are bracelets which are made of silicon in the form of links. The Rubz is a unique combination of natural silicone and three stainless steel links that are interwoven into a fashion statement. They are a lot of colors available, but I opted for the combination of lavender and gold chains. The Rubz is packaged in a wooden box with a steel sleeve.


The Rubz zijn armbanden die gemaakt zijn van siliconen in de vorm van schakels. The Rubz is een unieke combinatie van natuurlijke siliconen en drie roestvrij stalen schakels die met elkaar verweven zijn tot een fashion statement. Ze zijn in enorm veel kleuren beschikbaar, maar ik heb gekozen voor de combinatie van lavendel en gouden schakels. The Rubz is verpakt in een mooie houten doosje met een metalen huls eroverheen. 
So I am very happy with my new The Rubz bracelet, but I'm not about the shipping of the company. The company, Pas de Deux, who sent the bracelet, did this via DHL. DHL, however, came in the week to deliver the package, when I have to work and so when I'm not home. After they have tried two days in the work week to deliver, I hadn't heard anything, no message, no nothing. Until I got an email from That Girl With Her Blog that the package was at the DHL Parcel Shop in Antwerp and that I had to pick it up as soon as possible otherwise the company would have to pay a fine. Currently, I don't live in Antwerp so it was pretty hard to go to Antwerp in the week. Honestly, I just wanted to leave the bracelet there and fuck it, I don't gonna drive 30 km for a bracelet I've won. Fortunately, my brother could finally pick it up for me, but this also was not without a struggle. In short, DHL sucks and I'm really unhappy about how the company has handled this. I had to work harder to get the package, then they had to do to send it. I thought this was worth the mention.


Nu ben ik heel blij met mijn nieuwe The Rubz armband, maar over de verzending van het bedrijf ben ik minder te spreken. Het bedrijf, Pas de Deux, die de armband verzond, deed dit via DHL. DHL kwam echter in de week het pakket leveren, wanneer ik moet werken en dus niet thuis ben. Nadat ze het twee weekdagen achter elkaar hebben geprobeerd te leveren, had ik niets meer gehoord, geen bericht, niets. Tot ik een mailtje kreeg van That Girl With Her Blog dat het pakket bij de DHL Parcel Shop te Antwerpen lag en dat ik het zo snel mogelijk moest ophalen of het bedrijf ging een boete krijgen. Momenteel woon ik niet in Antwerpen dus dit was redelijk moeilijk om erom te gaan in de week. Eerlijk gezegd ik wou het gewoon laten voor wat het was, ik ga echt geen 30 km rijden speciaal voor een gewonnen armband. Gelukkig heeft mijn broer het uiteindelijk kunnen oppikken voor mij, maar dit ging ook niet zonder slag of stoot. Kort gezegd, DHL suckt en ik ben echt ontevreden over hoe het bedrijf dit heeft aangepakt. Ik heb meer moeite moeten doen om het pakketje aan te krijgen, dan zij om het te verzenden. Dit moest ik toch wel even vermelden. So in summary, I am very happy with this new armband from The Rubz. It is fun, fashionable and comfortable braclet. But I'm really not happy about the shipping from DHL and working methods of Pas De Deux. You can buy The Rubz bracelets in Belgium at the webshop J-A-M. They also have every color available. About the brand The Rubz I am very satisfied. Did you know The Rubz already? What do you think of these bracelets?


Dus kort samengevat, ben ik énorm blij met deze nieuwe armband van The Rubz. Het is leuk, fashionable en het zit goed. Echter ben ik echt niet te spreken over de levering en manier van werken van DHL en Pas De Deux. Je kan de The Rubz armbanden kopen in België in de webshop J-A-M. Ze hebben ook elke kleur beschikbaar. Over het merk The Rubz ben ik enorm tevreden. Kende jij The Rubz al? Wat vind jij van zulke armbandjes? 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram