Outfit - Jeans + Leather

7:28:00 AM


Hiyaa sweeties! You remember that leather skirts trend from last summer of which I was such a fan? Well I'm still a huge fan of those leather skirts. Whether it is still such a big trend, I'm not so sure, in any case I haven't seen much of it these summer days. Of course that does not matter to me, I do my own thing. 


Hiyaa sweeties! Weet jullie nog die trend van lederen rokjes vorige zomer waar ik zo'n fan van was? Wel daar ben ik nog steeds een enorme fan van. Of het nog zo'n grote trend is, daar ben ik niet meer zo zeker van, alleszins heb ik het nog niet veel gezien deze zomerdagen. Uiteraard doet dat er helemaal niet toe voor mij, ik doe mijn zin gewoon.  


 

You all already know now that I love a little tougher look or maybe at least an outfit with a little extra edge. This outfit is another one in the series. I have my leather skirt combined with my jeans shirt, which together still gives it a rugged look, I think. To refine the whole look I have finished with my beautiful summer heels and fine jewelry.


Jullie weten allemaal ondertussen al dat ik wel hou van een iets stoerdere look of toch ieder geval van een outfit met een beetje extra edge. Deze outfit is weer ééntje in de reeks. Ik heb mijn lederen rok gecombineerd met mijn jeans hemd, dat samen geeft toch wel een stoere look vind ik. Om het geheel wat te verfijnen heb ik het afgewerkt met mijn mooie zomer hakjes en fijne juwelen. 


Lately I'm having trouble difficult with finding a suitable location for an outfit shoot, the biggest difficulty factor is the sun and the ferocity of it. Now these pictures are quite acceptable considering the circumstances ;) What do you think of this look? You like?


De laatste tijd heb ik het toch moeilijk met het vinden van een geschikte locatie voor een outfit shoot, de grootste moeilijkheidsfactor is toch wel de zon en de felheid daarvan. Nu zijn deze foto's best nog wel goed uitgevallen gezien de omstandigheden ;) Wat vind jij van deze look? You like?
I'm wearing:
Jeans shirt - Mango / Skirt - Clouds of Fashion / Top - H&M / Heels - Sac d' Anvers / 
Necklaces - Primark / Ring - Forever 21 / Watch - Vintage / Belt - Vintage


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram