New in - Leather H&M Handbag

7:31:00 AM


Heyhey, dears! Although I am a fashion blogger, I have a small collection of handbags. And this is not misplaced modesty, I really have a few handbags. The thing is ... I need my handbags to be leather, I just hate plastic .. You usually see clearly that it's cheap and they simply don't last long. No, give me a leather bag, like this one from H&M online, the only place where you can find leather bags from H & M.


Heyhey, lieverds! Ondanks dat ik een fashion blogger ben, heb ik een mini collectie handtassen. En dit is geen misplaatste bescheidenheid of zo, ik heb écht weinig handtassen. Het ding is... het moet leder zijn bij mij, ik heb gewoon een hekel aan plastiek.. Je ziet het meestal overduidelijk en het gaat ook gewoon niet lang mee. Nee, geef mij maar een lederen tas, zoals deze van H&M online, de enige plaats waar je lederen tassen vindt van H&M. 
Now leather bags are not cheap, like this one from H & M - ahum, € 79,99 - but for me they are totally worth it! The reason why I have so little handbags, rather a few handbags, but of good quality. The first thing that struck me about this bag was the braided front. It has just about the pattern of a wicker chair and making the handbag special and striking.


Nu lederen tassen zijn niet goedkoop, zoals deze van H&M - slik, € 79,99 - maar voor mij zijn ze het helemaal waard! De reden ook waarom ik zo weinig handtassen heb, liever wat minder handtassen, maar van goede kwaliteit. Het eerste dat mij opviel aan deze handtas, was de gevlochten voorkant. Het heeft zowat het patroon van een rieten stoel en maakt de handtas juist specialer en opvallender. I also am really in love with the details of the handbag. the handle is rigid and a kind of hard alloy. The buckles of the handle are a little bigger and wider than usual, giving it a chunky look. Inside there is a zipper, ideal for putting your smartphone away. The only downside to this case is perhaps that it has no general zipper to close it. Oh, I will forget about that then!


Verder ben ik ook echt verliefd op de details van de handtas. het handvat is onbuigzaam en een soort van harde legering. De gespen van het handvat zijn een beetje groter en breder dan normaal, wat het een chunky look geeft. Binnenin zit er nog een rits, ideaal om je smartphone in weg te bergen. Het enige nadeel aan deze tas is misschien dat het geen algemene rits heeft om het af te sluiten. Ach, dat kijk ik door de vingers. What about you? Are you a fan of leather handbags too or do you still prefer plastic fake leather bags? Every one, its thing of course! What do you think of my new bag? You can find him here.


What about you? Ben jij ook voor lederen handtassen of geef je toch de voorkeur voor plastieken tassen?  Ieder zo z'n ding natuurlijk! Wat vind jij van mijn nieuwe tas? Je kan hem trouwens hier terugvinden. Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram