Shoplog - Paris

9:58:00 AM


Hiyaa lieverds! Zoals jullie allicht weten, ben ik een paar dagen geleden naar Parijs geweest with my boy. Uiteraard had ik een wishlist samengesteld voor de gelegenheid hoewel genieten van elkaar en cultuur toch wel het hoofddoel was. Dit is ook eveneens de reden waarom ik eigenlijk maar drie dingen heb gekocht. Maar hey, dat is goed voor mijn portemonnee ;) 

 

Hiyaa dears! As you probably know, I have been to Paris a few days ago with my boy. Obviously I had compiled a wishlist for the occasion, although enjoying each other and the culture was surely the main goal. This is also the reason why I actually only bought three things. But hey, that's good for my wallet ;)


Allereerst heb ik dit blousje van Naf Naf gekocht. Het stond op mijn verlanglijstje en stond mij zoals ik had verwacht. Het is een stoerdere blouse met een jeans look met mooie kanten afwerkingen om het een beetje vrouwelijke te maken. Perfect combo van girly en casual. 

 

First I bought this blouse from Naf Naf. It was on my wish list and it fitted as I expected. It's a blouse with jeans look with beautiful lace finishes to make it a little feminine. Perfect combo of girly and casual.
Uiteraard ben ik sowieso langs Sephora gegaan! Daar heb ik eindelijk de NARS blush genaamd Orgasm kunnen scoren. Die stond ook al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje. Er zal hier snel een review van volgen! Ook Albatross stond op mijn wish list, maar aangezien NARS nu niet het goedkoopste merk ever is, heb ik het enkel gehouden op Orgasm. Ik kan altijd terug voor meer ;) 

 

Of course, I went to Sephora! There I finally bought the NARS Orgasm blush. Which was an eternity on my wishlist. So a review will quickly follow! The blush Albatross was also on my wishlist, but since NARS isn't the cheapest brand ever, I have just held it on Orgasm. I can always go back for more ;)
Als laatste heb ik dan ook een brush head gekocht voor mijn Clarisonic. Momenteel heb ik de standaard normale brush op mijn Clarisonic zitten, maar aangezien ik een heel gevoelig huidje hebben, wou ik de sensitive brush head eens aanschaffen. Benieuwd wat het verschil is! 

 

Finally, I also bought a brush head for my Clarisonic. Currently I have the standard normal brush on my Clarisonic, but since I have a very sensitive skin, I wanted to buy the sensitive brush head. Wondering what the difference will be!Zo dit zijn mijn aankoopjes van Parijs. Het is niet enorm veel, maar ik ben wel super blij met elke ding dat ik heb kunnen scoren. Ik vind het wel heel spijtig dat we niet bij Kiko zijn geraakt, want daar had ik ook wel wat dingen van op mijn wish list staan, maar misschien moet ik dat maar eens online kopen! Wat vind jij van mijn nieuwe spulletjes?

 

So these are my buys from Paris. It's not a huge pile of stuff, but I'm super happy with every thing I scored. I was kind of disappointed that we didn't went to Kiko, because I also had some things of that brand on my wishlist, but maybe I should just buy it online! What do you think of my new stuff?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram