Outfit - Leopard Red

9:27:00 AM


Hiyaa lieverds! Luipaardprintjes... ik draag ze graag maar ik vind het combineren daarvan eigenlijk niet altijd even makkelijk. We don't want to look trashy, do we?! Meestal ga ik voor neutrale items als ik al een luipaard print in mijn outfit heb verwerkt, maar een all time classic blijft natuurlijk wel een dierenprint met een rood accent. En dat is hetgeen ik vandaag heb geprobeerd. 

 

Hiyaa darlings! Leopard prints ... I like to wear them but I think combining these items is actually not always easy. We don't want to look trashy, do we?! I usually go for neutral items when I use a leopard print in my outfit, but an all time classic nonetheless is an animal print with a red accent. And that's what I've tried today.
In deze outfit toon ik jullie eveneens hoe ik mijn wollen hoed met studs - die ik in een eerder post al voorstelde - draag. Ik vind het een leuke eye catcher en ideaal nog voor deze tijd van het jaar. Stylish door de regen heen ;) Voor de rest heb ik niet te veel accenten meer gelegd, ik ben de laatste tijd echt aan het downsizen in mijn accessoires, say whuuuut! Anyway, wat vind jij van deze outfit?

 

In this outfit, I show you how I wear my woolen hat with studs - I already showed you it in an earlier post -. I think it's a nice eye catcher and perfect for this time of year. Stylish through the rain ;) As in the total look, I haven't used to much accents, I'm really downsizing in my accessories lately, say whuuuut! Anyway, what do you think of this outfit?

I'm wearing:
Vest - Sammydress / T-shirt - Forever 21 / Pants - Mango / Hat - H&M / Shoes - Trofs / 
Necklace - H&M / Bracelets - Twice as Nice / Ring - Primark / Earrings - Unknown 
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram