Outfit - February Recap

9:00:00 AM


Hiyaa sweeties! Het is weer snel gegaan, februari is ook bijna voorbij. Februari stond bij mij in het teken van mijn verhuis naar België. Ik moest namelijk nog heel wat regelen en contracten opzeggen voor ik terug naar België kon verhuizen, maar uiteindelijk is alles redelijk vlot gegaan. Februari is ook de maand waarin ik mijn huidige vriend heb leren kennen, we so much in luuuuuv ;) Anyway, naar goede gewoonte heb ik uiteraard een outfit recap van februari voor jullie klaar! 

 

Hiyaa sweeties! Time really flies, February is almost over. February was the month of my move to Belgium. I still had to arrange a lot and terminate contracts before I could move back to Belgium, but eventually everything went quite smoothly. February is also the month in which I met my current boyfriend, we are so much in luuuuuuv ;) Anyway, as usual, I have an outfit recap February ready for you!Outfit 1 - Black + Brown


Outfit 2 - Oversized Leopard


Outfit 3 - Blazer + Leather


Outfit 4 - Demi Colour Fur


Outfit 5 - Black Grunge


Outfit 6 - Fluffy Dungarees


Zo dit waren dan de outfits van de maand februari, zoals je kan zien ben ik mij deze maand ook al iets lichter gaan kleden. Dus nu mogen die temperaturen echt wel gaan stijgen want ik heb nood aan die lente en zomer kleren! Welke outfit is jouw favoriet?

 

So these were the outfits of February, were as you can see, I have dressed already a little lighter than the month before. So now the temperatures should really go up because I need those spring and summer clothes! Which outfit is your favorite?Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram