Outfit - Demi Colour Fur

7:58:00 AM


Hiyaa sweeties! De laatste dagen ben ik in een opperbeste stemming en hoewel er wel wat redenen zijn waarom ik mij zo goed voel - waar ik later misschien nog wel meer over vertel - helpt het goede weer ook toch wel mee. De temperaturen komen al iets hoger en ook de zon komt meer tevoorschijn, jaja de lente mag beginnen van mij!


Hiyaa sweeties! The last few days I'm in a great mood, and although there are some reasons why I feel so good - which I will perhaps tell more about it later on - the good weather helps too. The temperatures are already slightly higher and the sun comes out more, yeah spring may start if you ask me!De warme temperaturen zorgen er ook voor dat ik toch al mouwloos buiten kan komen zonder echt kou te lijden! Hoeraaaa! Natuurlijk kunnen we nog altijd niet spreken over zomertemperaturen en per definitie is het nog steeds winter dus een furry vest erbij is zeker geen overbodige luxe. Het hemdje heb ik gekocht tijdens de solden en moest ik jullie nog altijd laten zien in een outfit. Shame on me. Ik heb het afgewerkt met kleine en fijne juweeltjes. Downsizing a bit in the jewelry lately! The warm temperatures also make sure that I can go outside sleeveless without suffering from the cold! Hoeraaaa! Of course, we still can not talk about summer temperatures and by definition it is still winter so a furry vest there is certainly not a unnecessary luxury. I bought the shirt during the sales and I still had to show it to you in an outfit. Shame on me. I've finished it with small and fine jewels. Downsizing a bit in the jewelry lately!

I'm wearing: 
Furry vest - Clouds of Fashion / Blouse - Zara / Pants - &Other Stories / Top - Zara / 
Heels - River Island / Necklace - H&M / Ring - Unknown / Earrings - Iceland / Watch - FestinaStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram