Outfit - Blazer + Leather

7:55:00 AM


Hiyaa sweeties! Een tijdje geleden vertelde ik over mijn nieuw handtas waar ik tot over mijn oren verliefd op ben. Uiteraard moet ik deze handtas ook eens in actie laten zien in een outfit. Aangezien ik ook mijn nieuwe bruine vest van H&M nog moest showen, heb ik hem ineens verwerkt in het geheel. 


Hiyaa sweeties! A while ago I told you about my new handbag which I love soooooo much. Obviously I have to show this handbag also in action in an outfit. And because I still had to show you my new brown cardigan from H & amp; M, I also used it in this outfit.

Deze outfit heb ik qua tinten ook weer heel herfstig gehouden, zwart en bruin in verschillende tinten. Omdat het nog steeds winter is, heb ik het geheel ook afgewerkt met fluffiness, een goede gewoonte van mij ;) Aangezien ik die dag ook in Antwerpen was, had ik ineens ook het ideale decor voor de foto's. Zonsondergang op de kaaien in Antwerpen, wat wil je nog meer? Wat vind jij van deze outfit?


I have in terms of shades kept this outfit very autumnal again, black and brown in different shades. Because it's still winter I have finished the look with fluffiness, a good habit of mine ;) Since I was in Antwerp that day, I suddenly had also the ideal backdrop for the photos. Sunset on the quays in Antwerp, what could you want more? What do you think of this outfit?


I'm wearing:
Blazer - H&M / Blouse - Mango / Legging - Mango / Bag - Clouds of Fashion / Shoes - Scapa / 
Earrings - &Other Stories / Necklace - Primark / Ring - Primark / Watch - Michael KorsStay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram