Outfit - Black + Brown

8:07:00 AM


Hiyaa sweeties! Met al die ups en downs in het weer, draag ik de laatste tijd heel veel gevarieerde outfits. De ene dag een zomerwaardige outfit en de volgende dag wikkel ik mij in een fluffy vest om het toch maar warm genoeg te hebben. Vandaag heb ik een combinatie outfit: Winter on top, summer on the bottom. 


Hiyaa sweeties! With all the ups and downs in the weather lately, I'm wearing a lot of varied outfits. One day a summer worthy outfit and the next day I wrap myself in a fluffy cardigan to have it kind of warm enough. Today I have a combination outfit: Winter on top, summer on the bottom.Qua kleuren heb ik de outfit wel heel winters, eigenlijk meer herfstig gehouden. Persoonlijk draag ik ook heel graag en vaak bruintinten. Vooral omdat die kleuren mij weer wat meer kleur geven ;) De sjaal heb ik gekocht in Primark en is echt heerlijk zacht en groot! Aangezien het nog steeds winter is, heb ik toch mijn warme laarsjes aan gedaan, mmm fluffy feet! 


In terms of color, I have made the outfit very wintry, actually more autumnal. Personally, I also like to wear brown colors. Especially since those colors give me some more color ;) The scarf I bought in Primark and is really soft and big! Since it is still winter, I'm wearing my warm booties, mmm fluffy feet!

I'm wearing:
Vest - H&M / Shirt - Forever 21 / Short - SuperTrash / Panty - H&M / Shoes - Scapa / 
Scarf - Primark / Earrings - H&M / Watch - Festina / Ring - &Other Stories

Stay up to date by following me on 
Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram