New in - Fringe Leopard Bag

8:51:00 AM


Hiyaa lieverds! De ene nieuwe tas heb ik nog niet laten zien, of de volgende is al aan de beurt. I plead guilty! De reden van mijn nieuwe aankoop is niet alleen de ongelooflijke schoonheid van deze tas, maar eveneens de grootte. Ik heb bitter weinig kleine handtassen in mijn bezit en we weten allemaal dat een grote handtas niet altijd even handig is. 


Hiyaa dears! I just showed you my new bag, and another one is already in the spotlight. I plead guilty! The reason for my new purchase is not only the incredible beauty of this bag, but also the size. I don't have much small handbags in my possession and we all know that a large handbag is not always convenient.
Mijn nieuwe handtasje is allereerst volledig van leder, zoals jullie ondertussen al weten, iets wat ik vrij belangrijk vind. Aangezien het afkomstig is van Italië zit de kwaliteit ook wel zeker goed. De voorkant van de handtas is furry en heeft een luipaard print. De handtas is afgewerkt met franjes aan de onderkant en zijkanten. Ge-wel-dig, al zeg ik t zelf! ;) 


First of all, my new handbag is completely made out of leather, as you now know, something I find quite important. Since it comes from Italy, the quality is also definitely good. The front of the handbag is furry and has a leopard print. The handbag is finished with fringe at the bottom and sides. A-ma-zing, though I say it myself! ;)

De handtas heeft de ideale grootte aangezien ik er alles in krijg, wat ik erin moet krijgen. Tegelijkertijd is ze niet zo groot dat het onhandig wordt. Maar ik ben vooral in de ban van de schoonheid van deze tas, ik ben verliefd op elke klein detail van deze handtas. Wat vind jij van mijn laatste koopje?


The handbag has the ideal size since I get everything what I need, in it. At the same time it is not so large that it becomes impractical. But I am particularly fascinated by the beauty of this bag, I'm in love with every little detail of this handbag. What do you think of my latest bargain?


Bought at Clouds of Fashion


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram