New in - Fox Necklace

8:10:00 AM


Hoe zot ik een jaar geleden was van statement necklaces, zo zot ben ik nu van minimalistische kettinkjes. Mijn laatste aanwinst is deze schattige gouden ketting met een vossenkopje. De ketting komt van het merk van Zag dat bekend staat om zijn fijne kettinkjes en armbandjes. 


How crazy I was a year ago about statement necklaces, so crazy I am now about minimalist chains. My latest acquisition is this cute gold chain with the head of a fox on it. The chain is from the brand Zag, known for its fine necklaces and bracelets.


De ketting is niet enorm lang, maar heeft voor mij wel de ideale lengte. Aangezien ik nog wel wat fijne gouden kettinkjes in mijn bezit heb, ga ik deze eens combineren. Niets zo mooi als een aantal lagen fijne kettingen bij elkaar. Just love that trend. Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?


The chain is not very long, but it has for me the ideal length. Since I have some more fine gold chains in my possession, I'm going to combine these. Nothings as pretty as some layers of fine necklaces together. Just love that trend. What do you think of my new acquisition?
Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram