Beauty - The Body Shop Tea Tree Toner

8:30:00 AM


Hoewel ik wel eens een bodybutter van The Body Shop koop, had ik nog nooit echt aandacht gegeven aan de gezichtsverzorging en andere beauty producten. Een paar maand geleden had ik ook een huidcrisis aangezien ik door stress meer puistjes kreeg dan gewoonlijk. Een vriendin vertelde mij toen over de Tea Tree Toner van The Body Shop en deze heb ik dan ook aangeschaft.


Although I buy body butter from The Body Shop now and then, I had never really given attention to the facial skin care and other beauty products. A few months ago I had a skin crisis as I got more pimples than usual by stress. A friend then told me about the Tea Tree Toner from The Body Shop which I also purchased.


De Tea Tree Skin Clearing Toner is een verfrissende toner die specifiek voor de onzuivere huid is ontwikkeld. Buiten dat tea tree sowieso een goede en zuiverde werking heeft op de huid, zorgt deze toner ook dat de huid een matte uitstraling krijgt. Het is klinisch bewezen dat deze toner een duidelijkere uitziende huid als resultaat geeft. De matterende poeders in het product zorgen er ook voor dat de de huid glansvrij wordt gehouden. 


The Tea Tree Skin Clearing Toner is a refreshing toner that is especially designed for blemished skin. Besides the fact that tea tree already has a good and purifying effect on the skin, this toner also ensures that the skin shows a matte appearance. It is clinically proven that this toner has a clearer looking skin as result. The mattifying powders in the product also ensure that the skin is left shine-free. 
Zoals je kan zien op de foto's, zit er wat zaksel onderaan de fles. Dit is eigenlijk de poeder in het product dat voor het matterende effect zorgt. Doordat het poeder zwaarder is dan de andere ingrediënten, zakt het naar beneden en moet je voor gebruik goed schudden met de fles zodat het poeder in de vloeistof wordt verdeeld en de matterende poeders worden geactiveerd.  


As you can see in the pictures, there is some white powder on the bottom of the bottle. This is actually the powder in the product that is responsible for the mattyfing effect. Because the powder is heavier than the other ingredients, it gets down to the bottom of the bottle and you need to shake the bottle so that the powder is dispersed in the liquid and the mattifying powders are activated.
Nadat ik mijn huid heb gereinigd met mijn Clarisonic, schud ik goed met het flesje en breng ik wat vloeistof aan op een watje. Met het watje veeg ik over mijn gezicht en hals. Na het aanbrengen voel ik de tea tree in de vloeistof een beetje prikken in mijn huid en het voelt ook enorm verfrissend aan. Hoewel het niet enorm duidelijk is op de foto's, is mijn huid ietsje minder glanzend. Ik heb ook gemerkt dat mijn puistjes na een paar dagen al flink verminderden. Zuiverend en licht matterend, yes dit doet zijn werk. 


After I cleansed my skin with my Clarisonic, I shake the bottle well and I apply some liquid to a cotton ball. With this cotton ball I wipe my face and neck. After applying, I feel some prickling on my face because of the tea tree in the liquid and it feels really refreshing. Although it is really clear in the pictures, my skin is a little less shiny. I also noticed that after a few day my pimples  already decreased significantly. Purifying and light matting, yes it does its job.


Kort samengevat, ben ik echt wel tevreden van deze Tea Tree Skin Clearing Toner. De tea tree in het product zuivert mijn huid in een paar dagen tijd en ik voel het eigenlijk praktisch op mijn huid inwerken. De poeder in de vloeistof zorgt ervoor dat mijn huid een beetje matter wordt en niet gaan glanzen. Het product kost rond de € 10 - ik heb 't al een tijdje geleden gekocht en weet het niet meer zeker - dus zeker wel zijn geld waard. Heb jij al ervaring met dit product?


Briefly, I am really satisfied with this Tea Tree Skin Clearing Toner. The tea tree in the product cleanses my skin in a few days time and I feel it working on my skin. The powder in the liquid makes my skin more mattyfied, so it will not shine. The product costs about € 10 - I  already purchased it a while ago and do not remember for sure - so definitely worth the money. Have you experience with this product?


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram