Outfit - Oh Deer! Boyfriend

9:31:00 AM


Hiyaa sweeties! Rond de kerstperiode was er de immense populaire trend van de lelijke kersttrui. Hoe grappig ik de trend ook vond, ik heb er mij toch geen aanschaft. De keren dat ik dat zou dragen, zou waarschijnlijk op één hand te tellen zijn. Dus in plaats van een lelijke kersttrui, ging ik voor een mooie en schattige kersttrui. 


Hiyaa sweeties! Around the Christmas period there was the immense popular trend of the ugly Christmas sweater. I thought it was a funny trend, but I haven't bought one myself The times that I would wear it, could probably be counted on one hand. So instead of an ugly Christmas sweater, I went for a nice and cute Christmas sweater.

De 'kersttrui' hier is eigenlijk een trui van de mannencollectie. Ik zag hem online staan en ik moest hem gewoon hebben. Ik was blijkbaar niet de enige, want hij was altijd uitverkocht. Uiteindelijk heb ik hem kunnen bemachtigen in een small en ondanks dat het een mannenmaat is past hij nagenoeg perfect. De trui zit lekker casual en losjes en daardoor vond ik hem ook perfect passen bij mijn boyfriend jeans. Mijn nude pumps geven het geheel een vrouwelijke touch. 


The "Christmas sweater" here is actually a jersey of the men's collection. I saw him online and I just had to have him. Apparently I was not the only one, because he was always sold out. Eventually I was able to get him, a small and despite being a men's size it fits almost perfectly. The sweater is nice casual and loose and thus I found him fit perfectly with my boyfriend jeans. My nude pumps give it a feminine touch.

I'm wearing:
Sweater - H&M Men / Boyfriend jeans - H&M / Heels - Steve Madden / 
Earrings - Unknown / Ring - Primark / Bracelets - Twice as Nice / Watch - Festina


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram