Outfit - January Recap

10:09:00 AM


Hiyaa lieverds! De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij en voor mij was het ook een bewogen maand met veel veranderingen. Het was een ook minder leuke maand doordat ik een tijdje ziek ben geweest en nog steeds een beetje ben. Anyway, deze maand heb ik ook besloten dat ik elke dag ging posten en dit resulteert natuurlijk in ook meer outfits. Vandaag heb ik dus een recap van de acht outfits van januari. Enjoy! 


Hiyaa dears! The first month of the new year is already over, and for me it was also an eventful month with many changes. It was also less fun month because I've been sick for a while and still am a little. Anyway, this month I decided that I was going to post every day and of course this results in more outfits. Today I have a recap of the eight outfits of January. Enjoy!


Outfit 7: Colorful Black


Outfit 8: Furry Print


Dit was hem alweer voor de maand januari. Op naar februari, hopelijk met minder ziek zijn en wat minder winterweer, want ik sta echt al te popelen om die zomerkleren weer boven te halen! Wat is jouw favoriet deze maand?


So this is it for the month January. Up to February, hopefully with less sickness and less winter, because I am already too eager to pick up those summer clothes again! What is your favorite this month?


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram