Outfit - Furry Print

9:29:00 AM


Dag m'n lieverds! Voor een fluffy en furry fan is het toch al weer een tijdje geleden dat ik iets fluffy en furry heb laten zien in mijn outfits, shame on me! De sneeuw is ook weer een beetje aan het terug komen - in een natte staat weliswaar - waardoor een fluffy kledingstuk wel weer op zijn plaats is. 


Hello my dearies! For being a fluffy and furry fan, it has been a while since I've shown something fluffy and furry in my outfits, shame on me! Snow is also making kind of a come back - in a wet state, though - making a fluffy garment right back in place.

De furry vest heb ik gecombineerd met een legging met een soort van Afrikaanse print die de outfit ineens ook heel wat meer kleur geeft. Mijn biker boots kennen jullie ondertussen ook al, ik draag ze echt enorm veel, ook ideaal voor in de sneeuw. De lipstick die ik draag, zorgt voor een knallend detail. De lipstick zal ik trouwens nog in één dezer dagen bespreken aangezien ik er echt wel verliefd op ben. 


I combined the furry vest with leggings with a kind of African print that also gives the outfit a lot more color. In the meanwhile you already know my biker boots, I wear them a lot, also ideal for the snow. The lipstick I wear, creates a popping detail. I will actually review the lipstick in one of these days since I really am in love with it. 


I'm wearing:
Vest - Clouds of Fashion / Legging - Body / Top - H&M / Biker Boots - Mjus / 
Earrings - Forever 21 / Necklace - Vintage / Bracelet - Primark / Ring - Primark 


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram