Outfit - Colorful Black

7:44:00 AM


Hiyaa lieverds! Een hele tijd geleden had ik een leuk en uniek topje gekocht bij &Other Stories en ik had toen een outfit beloofd. Eerlijk gezegd wist ik niet hoe het juist te combineren in dit donkere seizoen. Aangezien er felle kleurtjes inzitten, wou ik het combineren met een gekleurde broek, maar dat vond ik niet echt winters. Toen bedacht ik me dat ik nog een prachtig blauw jasje van Proud in mijn kast had hangen dat hier perfect mee gaat.


Hiyaa dears! A long time ago I bought a cute and unique top at &Other Stories, and I had promised an outfit. Frankly, I did not know how to combine it in this dark season. Since there are bright colors in it, I wanted to combine it with a colored pants, but I didn't think that was really 'winterish'. Then I realized that I still had a beautiful blue jacket from Proud in my closet that goes perfectly with it. 

Wat ik zo speciaal vond aan het topje was de print, maar ook vooral de uitsnijding bovenaan. Door de uitsnijding heb ik een soort van blote schouder, wat wel een subtiel, sexy detail geeft. De blauwe en blauwgroene details in het topje sluiten perfect aan bij de kleur van het jasje. Mijn favoriete lederen legging is weer van de partij, wat mijn outfit dat tikkeltje meer edge geeft. Een paar killer heels eronder et voila. 


What I especially liked was the print of the top, but also the cutout above at the top. Because of the cut I have kind of a bare shoulder, which gives a subtle, sexy detail. The blue and blue green details in the top match perfectly with the color of the jacket. My favorite leather leggings are also back in action, which gives my outfit a tad more edge. A pair of killer heels underneath et voila. 

I'm wearing:
Jacket - Proud / Top - &Other Stories / Legging - Mango / Shoes - Steve Madden / 
Earrings - Forever 21 / Ring - Primark / Watch - Festina 


Stay up to date by following me on Bloglovin'FacebookTwitter Instagram

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram